https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Recept: Brownie batter pie van Lisa goes Vegan

Recept: Brownie batter pie van Lisa goes Vegan

“Waarom moet je kiezen tussen brownies en taart? Of tussen gezond en lekker? Juist. Wat mij betreft hoeft dat ook niet. Deze brownie batter pie is zo smeüig als een brownie en zo feestelijk als een taart. You may thank me later!”

Inderdaad Lisa, wij danken je vanuit de grond van ons hart voor dit heerlijke recept. Wie is wij? Iedereen die deze taart, die ik binnen drie dagen al twee keer maakte, heeft mogen proeven. Wat ons betreft hoef je ook niet te kiezen tussen gezond en lekker, want deze taart heeft álles.

Speciaal voor jullie maakte Lisa een uitzondering en mag ik het recept hier plaatsen. Waarom speciaal? Dit recept komt uit haar boek: een 224 pagina’s tellend handboek voor lekker en makkelijk plantaardig eten. Als je proeft hoe lekker deze taart is, dan kun je wel raden hoe lekker alle andere meer dan 80 recepten uit dit boek zijn..

Aangezien ik Lisa al langer ken wist ik vooraf al hoe fantastisch dit boek moest zijn: je begrijpt dat ik het direct in de pre-order besteld heb en daar geen moment spijt van hebt gehad. Dus, wil je meer weten over een gezonde én gemakkelijke levensstijl, wil je praktische tips over plantaardig eten en wil je meer dan 80 goddelijke recepten? Bestel dan eerst snel haar boek, duik dan de keuken in met onderstaand recept voor de Brownie batter pie en probeer toch echt één stukje van je verrukkelijke chocoladetaart te bewaren zodat je dat op kunt smikkelen terwijl je door je nieuwe beste keukenvriendje bladert op zoek naar de volgende delicatesse die bij jou op tafel komt..

 

IMG_20170124_122635_328.jpg

Oh enne, laat je Lisa en mij even iets weten als je de taart of iets anders uit het boek hebt gemaakt? Je kunt @lisagoesvegan en @bijmamathuis taggen op Instagram of Facebook 😉

 

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 20/12/2017 / 12:10

  Hé Giulia, hoe groot is je bakvorm ongeveer? Ik wil deze graag maken, maar wil hem niet te plat hebben.

  • Giulia Califano
   20/12/2017 / 13:32

   Hoi Debby! Mijn springvorm heeft een doorsnede van 24 cm 🙂 Veel succes en plezier met maken en eet smakelijk alvast!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.