https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Recept: Quinoaproteïnepap

Recept: Quinoaproteïnepap

Herken jij dat, dat je soms zin hebt in een paar specifieke ingrediënten die eigenlijk niet bij elkaar horen? De oplossing is dan keuzes maken. Óf ze gewoon eigenwijs toch combineren in de hoop dat er iets lekkers uit voortvloeit. Je begrijpt, ik ga dus meestal voor die laatste oplossing.. Dat pakt niet altijd even goed uit, maar door deze creatie was ik wél positief verrast! Het bevat de eiwitten die ik nodig had, de rozijnen waar ik van wilde snoepen, het fruit dat op de fruitschaal lag en de consistentie van pap waar ik zo’n zin in had..

Ingrediënten voor 1 ontbijtje

 • 25 gram quinoa
 • ½ scoop plantaardig vanille proteïnepoeder
 • 1 appel
 • 1 peer
 • 100 ml ongezoete sojamelk
 • 1 eetlepel rozijnen
 • 1 theelepel hennepzaad
 • Gevriesdroogde aardbeien & perzik
 • Optioneel: een paar druppeltjes stevia of maple syrup

img_20170218_123922_811

Bereidingswijze

 • Kook alle ingrediënten behalve het hennepzaad en de gevriesdroogde aardbeien & perzik in een klein steelpannetje tot de quinoa gaar is en je een stevig papje hebt. Roer regelmatig door de pap en voeg zo nodig water of extra sojamelk toe.
 • Lepel de pap in een kommetje en garneer met het hennepzaad en de gevriesdroogde aardbeien & perzik.

Eet smakelijk!

Laat je me weten wat je van dit recept vindt?
Reageer hieronder of tag @renmeisje in je foto op Instagram of Facebook!

Volg:
Delen:

Geef een reactie