https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Recept: Snickers bliss balls

Recept: Snickers bliss balls

Over de heerlijkheid van de combinatie van pinda’s & karamel hoeven we niet te twisten, toch? Beetje jammer alleen dat die combinatie nogal, zeg maar, héél veel vetten & suikers bevat.. Reden te meer om een gezonde variant uit de keuken te toveren! Stiekem is deze misschien zelfs lekkerder, omdat je de pure smaken proeft én achteraf in plaats van een suikerdip een lekker gevoed buikje hebt <3 Oh enne, je maakt ze met slechts drie ingrediënten! Of láát ze voor je maken door ze te bestellen in de webshop 😉

Ingrediënten voor circa 15 bliss balls

  • 200 gram dadels
  • 150 gram pindastukjes
  • Snufje zout
Snickers Bliss Balls
33. Snickers Bliss Balls: € 4,- voor 15 stuks.

 

Bereidingswijze

  • Afhankelijk van welke dadels je hebt, blend je deze met of zonder een scheutje water in de blender of keukenmachine tot een stevige karamel. Medjool-dadels zijn het lekkerst, zijn het meest karamel-achtig en hebben meestal geen water nodig, maar ook iets goedkopere dadels doen het prima in dit recept als je ze een beetje helpt met een klein scheutje water.
  • Meng vervolgens de dadels met de pindastukjes (zo gekocht of zelf pinda’s fijngehakt) en een snufje zout.
  • Vorm van het mengsel kleine balletjes en zet ze in de koelkast om op te stijven en te bewaren.

 

Eet smakelijk!

Laat je me weten wat je van dit recept vindt?
Reageer hieronder of tag @renmeisje in je foto op Instagram of Facebook!

 

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.