https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Recept: Chocoladehazelnootpasta

Recept: Chocoladehazelnootpasta

“You can’t make everyone happy, you’re not a jar of Nutella.” Eén van de vele bekende uitspraken over de liefde die velen van ons koesteren jegens de wereldberoemde chocoladehazelnootpasta. Laten we even vooropstellen dat ik die liefde niet koester: Nutella en ik zijn nooit vrienden geweest. Waarschijnlijk heeft dat iets te maken met mijn lactose-intolerantie, want voor de combinatie van hazelnoten & chocolade smelt ik wel degelijk, maar Nutella smaakt me te romig..

Vandaar dé oplossing: zelfgemaakte “Nutella” 😀 Die vele malen gezonder is en oké, niet precies zoals Nutella smaakt, maar wél heel lekker smaakt! De pure smaak van hazelnoten & chocolade, als je daar van houdt, dan race maar snel naar de supermarkt of mijn webshop 😉

Ingrediënten

  • 400 gram hazelnoten
  • 10 gram pure cacaopoeder
  • 60 ml maple syrup
  • 100 ml plantaardige melk

img_20170330_190015_730-e1491998382590.jpgBereidingswijze

Meng de ingrediënten in een krachtige blender of keukenmachine tot een smeuïge pasta. That’s it!

Eet smakelijk!

Laat je me weten wat je van dit recept vindt?
Reageer hieronder of tag @renmeisje in je foto op Instagram of Facebook!

 

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.