https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Recept: Groene perziksmoothiebowl

Recept: Groene perziksmoothiebowl

Mmm, de lekkerste manier om groenten te eten zonder ze te proeven? In een vers fruitijsje! Houd je van perzikijs? Dan word jij binnenkort een heuse Popeye dankzij alle spinazie die je met dit felgroene perzikijsje oppeuzelt 😉 Geen zorgen, daar proef je he-le-maal niets van en het is net zo gemakkelijk om te maken als het is om een ijsje te halen bij de ijssalon! Alleen wel zo gezond dat dit ijsje elke dag mag, als ontbijt, als lunch, als tussendoortje..

Ingrediënten

  • 1 bevroren banaan of 2 kleine bevroren banaantjes
  • 2 grote of 4 kleine perziken
  • Scheutje amandelmelk
  • Flinke hand verse bladspinazie
  • Toppings naar keuze

IMG_20170829_194850_069.jpg

Bereidingswijze

  • Blend de banaan of bananen, perziken, spinazie en amandelmelk in een blender tot een romige smoothie. Voeg aanvankelijk echt maar een klein scheutje amandelmelk toe om te voorkomen dat je smoothie te dun wordt: extra toevoegen kan altijd, iets weghalen is lastiger 😉
  • Schenk je smoothie in een kommetje en garneer met je favoriete toppings zoals appeltaartgranola of kokos, noten en rozijnen.

Eet smakelijk!

Laat je me weten wat je van dit recept vindt?
Reageer hieronder of tag @renmeisje in je foto op Instagram of Facebook!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.