https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Tag: 15 dingen die niemand vraagt

Tag: 15 dingen die niemand vraagt

Tags, van die invullijstjes waarin je vaak dingen gevraagd wordt waar je zonder die tags wellicht nooit over nadenkt.. Ik houd ervan! Superleuk dus dat Maaike van Maaike Schrijft op mij vroeg de tag ’15 dingen die niemand vraagt’ in te vullen! Komt ‘ie, hoor..

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Direct een grappige vraag waarop ik niet eens een duidelijk antwoord heb: of ik nu met de deuren dicht of open slaap, één van onze katten maakt de deur toch wel open om in mijn sokkenmandje te gaan slapen. Of we de deur nu dicht hadden toen we gingen slapen of niet, uiteindelijk worden we dus meestal toch wel wakker met de deur open πŸ˜‰

2. Neem je mini-flesjes shampoo en dergelijke mee uit hotels?

Als er fijne producten zijn en ik vind dat ik er voor betaald heb gezien de prijs van het hotel, waarom niet? Of ik ze nu daar gebruik of thuis, op is op..

3. Heb je ooit een straatnaambord gepikt?

Uhh nee, waarom zou je?

4. Gebruik je to do-lijstjes?

JA! Elke dag: héérlijk om af te kunnen vinken wat klaar is!

5. Heb je sproeten?

Nauwelijks, alleen als we ooit écht zomer hebben willen er wel eens een paar tevoorschijn komen.

IMG_20170731_071206_062.jpg

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?

Al jaren loop ik het liefst duurlopen van twee of zelfs drie of bijna vier uur en mijn blaas kan niet veel hebben dus ehh.. genoeg bosjes gezien!

7. Hoe groot is je bed?

Wij slapen in een boxspring van 140 × 200 cm. Lekker knus πŸ˜‰

8. Ben je lui?

Van nature niet echt. Als ik lui ben, ben ik meestal compleet gesloopt van het harde werken, vele sporten of mijn eigen hyperactiviteit. Lui zijn is soms wel fijn, maar bij mij is het vooral een teken dat ik mijn eigen grenzen ben overschreden.

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Een plekje op mijn gezicht waar ik aan blijf peuteren, oeps.

10. Kauw je op potloden en pennen?

Nee, opvallend genoeg niet meer! Vroeger wel, al mijn pennen waren afgebeten.

IMG_20170426_140730_285.jpg

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Nee, nooit. Tegenwoordig kom ik wel regelmatig op scouting aangezien mijn man daar vrijwilligerswerk doet. Hij is wel als klein jongetje daar gestart en nooit meer weggegaan. Zelf was ik vroeger te druk met zingen en ballet πŸ˜‰

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

Zeker! Tekenfilms blijven gewoon leuk! Een oude Disney-film bijvoorbeeld kijk je nu als volwassene met heel andere ogen dan als kleuter, maar het blijft magisch.

13. Tel je de treden als je de trap oploopt?

Weer zo’n grappige waarvan ik me nu realiseer: nee, dat doe ik niet meer, maar deed ik vroeger inderdaad wel!

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?

Hier moet ik even over nadenken, hoor. Volgens mij niet.. Zodra mijn hardloopmuziek start begin ik mee te swingen en verder dans ik alleen op de dansvloer.

15. Weet je hoe je het oliepeil van een auto moet checken?

Uhh ja, ik héb mijn rijbewijs dus dit heb ik ooit geleerd.. Aangezien manlief echter altijd de auto heeft (en ik de auto niet nodig heb) zal het wel even zoeken zijn als ik het eens zou moeten doen πŸ˜‰

Wat een leuke tags! Hebben jullie toevoegingen aan de vragen die nooit gesteld worden?

P.S. Blog jij ook en wil je de tags ook invullen? Neem ze gerust over en laat het me weten als jouw antwoorden online staan, dat vind ik altijd leuk om te lezen!

 

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 08/09/2017 / 17:37

  Hahaha, super leuke en originele vragen! Ik vind dat zelf altijd net wat leuker dan standaard vragen. Leuke blog heb je!
  Het zou super zijn als je een kijkje nam op mijn blog. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!
  Mij terug volgen is altijd welkom πŸ™‚
  Liefs, Laura

  • 09/09/2017 / 12:33

   Dankje! Dat vind ik nu ook, haha. Voel je vrij om de tag ook in te vullen, altijd leuk! Liefs, Giulia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.