https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Gun jij jezelf de gewoonte van mediteren? + KORTINGSCODE

Gun jij jezelf de gewoonte van mediteren? + KORTINGSCODE

Voor mij is mediteren zelf niet zozeer een gewoonte geworden als in dat ik dat ik elke dag op een vast moment op een vaste plek mediteer, al zou dat wel mijn grootste wens zijn. Gisteren vertelde ik je hoe ik die uitdaging aanging via het 40 dagen durende programma van de Online Meditatie Coach. Zo’n gewoonte vergt, bij mij althans, echter véél meer tijd dan 40 dagen..

Mediteren is wel een gewoonte geworden in die zin dat ik het zo’n fijne ervaring vond en het me zoveel heeft gebracht en heeft geleerd om mezelf, dat ik élke dag zin heb om te mediteren. Niet gelogen! Elke dag kijk ik uit naar het moment waarop ik even die tijd voor mezelf kan nemen en tot rust kan komen. Helaas realiseer ik me nog regelmatig aan het eind van de dag dat dat moment er wederom bij in is geschoten.

Dankzij de Online Meditatie Coach heb ik echter ook geleerd om daar niet over te oordelen: ik realiseer me dat ik niet heb gemediteerd maar voel daar totaal geen oordeel bij. Dat is raar, kan ik je zeggen! Normaal gesproken bestraf ik mezelf voor alles wat ik doe wat ik niet had moeten doen en niet doe wat ik wel had moeten doen: aan het eind van de dag voel ik me gefrustreerd omdat ik nooit mijn chronisch te lange to do-lijstjes volledig af kan vinken. Sinds het volgen van de Online Meditatie Coach is die druk ontzettend veel minder.. Noem het zelfcompassie of zelfliefde: in ieder geval iets héél anders dan ik had gedacht te leren van deze cursus. De afgelopen maand ben ik zo veel milder naar mezelf, veel rustiger en toleranter. Ik kan beter onderscheiden wat er écht toe doet en wat niet, sta mezelf toe naar mijn gevoel te luisteren, durf vaker ‘nee’ te zeggen en accepteer gemakkelijker dat iets is zoals het is.

IMG_20170727_084346_656

Toeval? Daar geloof ik niet in. Door te mediteren ben ik dichter bij mezelf gekomen, heb ik meer ervaren wat voor mij echt belangrijk is en hoe het voelt om goed voor mezelf te zorgen. Wellicht doe ik dat nu dan niet door dagelijks te mediteren, maar elke dag doe ik het wel op een andere manier. De manier waarop ik in het leven sta, vooral tegenover mezelf, is drastisch veranderd sinds het volgen van de Online Meditatie Coach. Totaal niet op de manier die ik had verwacht voordat ik aan het programma begon, maar wel met hetzelfde doel: rust en tevredenheid vinden in mezelf.

Op dit moment heb ik er vertrouwen in dat deze verandering blijvend is. Er is een knopje omgegaan, een gewoontegevoel gecreëerd, dat ik niet meer zal loslaten. Sterker zelf: ik heb er vertrouwen in dat het mediteren zelf ook een gewoonte gaat worden. Niet deze maand, waarschijnlijk niet dit jaar, maar wellicht wel volgend jaar of het jaar daarna. Ik heb er vertrouwen in dat ik het pad op weg naar rust en tevredenheid ben ingeslagen en volop aan de wandel ben. Dat pad is lang, maar mooi. In het leven gaat het immers toch ook niet om de eindbestemming, maar om de reis?

Dat fantastische gevoel dat ik de afgelopen twee maanden heb ervaren, dat gun ik jullie ook. Speciaal voor jullie heb ik daarom in samenwerking met House of Awareness een kortingscode. Via deze link ontvang je het gehele programma van de Online Meditatie Coach voor slechts € 77,- in plaats van € 89,- <3 Je ontvangt daarvoor dus een omvangrijk pakket aan informatie, tips, een werkboek, filmpjes, meditaties en zelfs een online consult. Wees niet bang dat je door de bomen het bos niet meer ziet, want je kiest zelf hoe diep je in de cursus wilt duiken. Je hebt voldoende aan het 12 pagina’s tellende werkboek, maar wil je meer informatie, tips of handvatten, dan klik je eenvoudigweg IN het werkboek of de e-mails op de links naar de whitepapers en filmpjes. Het is jouw reis, jouw keuze!

Gun jij jezelf ook die rust en tevredenheid in jezelf? Of heb je een ander doel dat je wilt bereiken door middel van meditatie? Laat het weten in een reactie hieronder, ik ben benieuwd!

Disclaimer: dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met House of Awareness via TIM. Dit verandert echter niets aan mijn standpunt: ik ga alleen samenwerkingen aan waar ik oprecht achter sta en geef altijd mijn eigen eerlijke mening. 

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.