https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Hoera, het is dierendag!

Hoera, het is dierendag!

Hoera, vandaag is het Werelddierendag! Zoals ik je gisteren al vertelde, een dag om het leven van álle dieren extra te vieren! Om toch even extra aandacht te besteden aan onze twee favoriete diertjes op deze wereld, hier een ode aan onze Samba en Rumba. Twee kleine zusjes die op 3 april 2014 geboren werden op een boerderij in Gelderland. Zes weken na hun geboorte zouden deze zusjes bij ons komen wonen, maar omdat Rumba niet zo’n zin had om te groeien telden we daar een paar dagen bij op. Inmiddels zijn we ruim 3 jaar verder en is Rumba nog steeds ons kleine baby’tje. Ze vindt het heerlijk om bij man in de armen te liggen en zo door het huis gedragen te worden. Samba daarentegen is onze grote stoere meid die als een avonturier alle hoge plekjes inmiddels van binnen en van buiten kent. We zouden ons een leven zonder deze twee niet meer voor kunnen stellen. We noemen ze onze dochters en noemen elkaar papa en mama als we tegen ze praten over elkaar: “Rumba, ga eens bij mama kijken” of “Samba, vraag maar eens aan papa of je een snoepje krijgt.” We nemen zelfs de telefoon op: “Hallo, met Rumba. Oké, ik zal tegen mama zeggen dat je zo thuis bent, papa.” Onze buren dachten zo’n anderhalf jaar geleden zelfs dat wij een kindje hadden omdat ze ons zo vaak ‘papa’ en ‘mama’ hoorden zeggen..

Who cares?! Wij zijn dolgelukkig met onze twee kleine meisjes en dat we zelf nooit volwassen worden stond al jaren vast. Dat is toch maar saai 😉 Over een tijdje hopen we natuurlijk echte mensenkinderen aan ons gezinnetje toe te kunnen voegen maar voorlopig genieten we volop van de dolle streken en liefdevolle knuffels van onze wollige peuters <3

Fijne dag, lieve Samba en Rumba! Elke dag is dierendag <3

Liefs, papa & mama

 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.