https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

10 redenen om van de herfst te houden

10 redenen om van de herfst te houden

Geef het maar toe: ook jij klaagt in de winter over vieze sneeuw en gebrek aan warm zonlicht, terwijl je tijdens de eerste hittegolf alweer ligt te zeuren dat het te benauwd is om te slapen. Arme Moeder Natuur, het is ook nooit goed..

We kunnen aan het weer echter niets veranderen, sterker nog: tegenwoordig kunnen we niet eens met recht meer van seizoenen spreken als het in de lente een week lang 30 graden is en we de hele zomer vanaf de bank naar de regen zitten te kijken. Waar we wél iets aan kunnen veranderen, zijn onze gedachten. In plaats van te zeuren over wat je mist en te klagen over wat je haat, kun je ervoor kiezen om je ogen te openen voor dat wat je in andere seizoenen mist, dat wat uniek is voor dit moment en wat je zeker niet haat. Als je je ogen eenmaal opent, zul je misschien zelfs merken dat je ervan kunt houden..

Elk seizoen heeft zijn charme, daarom is het ook zo mooi dat we ze allemaal meemaken! Dat is op zich al best uniek. Er zijn zó veel gebieden op de wereld die niets anders kennen dan zomer of winter. Nederland is wat dat betreft best een land van extremen: er zijn niet veel landen die net zoals ons kikkerlandje sneeuw én hittegolven kennen. Daarom vandaag, midden in de herfst, een ode aan ons meest kleurrijke seizoen! Ik geef je 10 redenen om van de herfst te houden. Niet in woorden, maar in beelden <3

Tip: houd je muis op de foto voor een kleine hint 😉

Volg:
Delen:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.