https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Event: 5 jaar Biobites!

Event: 5 jaar Biobites!

Mijlpalen zijn er om slingers aan op te hangen, right? Dat dachten ze bij team Biobites gelukkig wel 😀 Zij vierden afgelopen vrijdag feest ter ere van hun 5-jarig jubileum en nodigden mij uit om dat gezellig mee te vieren! Genieten jullie even mee van de inspirerende afterparty? 😉

med_res (20)

Biobites

Natuurlijk kennen velen van ons Biobites al een aantal jaren vanwege de verrukkelijke rauwe, biologische, glutenvrije, lactosevrije, suikervrije en veganistische crackers. Alle smaakjes zijn hier thuis al meerdere keren de revue gepasseerd en favoriet blijven vooral de Italiaanse, Indiase en Mexicaanse crackers. Zo veel smaak in zo’n gezonde cracker!

Een tijdje geleden heeft het team van Biobites echter iets gevaarlijks uitgebracht: koekjes. Geloof mij, vooral die Chocolate Chip Cookies zijn echt levensgevaarlijk voor je goede voornemens! Té lekker..

med_res (24).jpeg

Al die lekkere én gezonde crackers en koekjes die dankzij het gebrek aan allergenen vrijwel iedereen kan eten, die verdienen na 5 jaar wel een feestje! 😉 Dat werd dan ook gevierd, samen met een aantal bloggers én een aantal andere inspirerende bedrijven. Allemaal natuurlijk, duurzaam en veganistisch. Just the way I like it ♥

med_res (25).jpeg

med_res (23).jpeg

Feest!

We werden lekker verwend met onder andere een glaasje alcoholvrije vlierbloesemchampagne, een vers pompoensoepje en een prachtige bietencarpaccio! Overigens genoten we ook van de locatie: de Moestuin in Utrecht. Heerlijk midden in het groen terwijl je toch niet ver van het centrum bent. Puur natuur, een hele inspirerende plek.

15.jpeg

Het leuke van dit soort feestjes is ook dat je gelijkgestemden tegenkomt! Zo liep ik al vrij snel Claire van Claire’s Mission tegen het lijf en wij hebben ons de daaropvolgende uren uitstekend vermaakt samen 😉 We kenden elkaar alleen online via Instagram en Facebook maar bleken offline ook een geweldige klik te hebben. Juist omdat we ons net op andere doelgroepen richten en de nadruk op iets verschillende thema’s leggen, vullen we elkaar ideaal aan. Dat bleek wel tijdens een aantal interessante gesprekken met onder andere Green Yourself en de Wereld van Zeewier, waar we jullie allebei binnenkort meer over zullen vertellen 🙂

med_res (21).jpeg

med_res (22).jpeg

Inspiratie

Wie jarig is trakteert, dus gingen we ook niet met lege handen naar huis! Na afloop werden we ontzettend verwend met een goed gevulde goodiebag. Propvol met allemaal natuurlijke en veganistische spulletjes ♥ Fantastisch om op deze manier zoveel inspiratie op te mogen doen en kennis te kunnen maken met zulke prachtige merken!

med_res (18).jpeg

med_res (28).jpeg

Dierenvriendjes

Claire en ik sloten het feest in stijl af met een bezoekje aan de geitjes en kippen die Claire eerder die ochtend al gespot had. Tot onze grote vreugde bleek er zelfs een varkentje te zijn! Als je die al die lieve diertjes in de ogen kijkt en met ze knuffelt, dan voel je voor de volle 500% in je hart waar je het allemaal voor doet ♥

med_res (26).jpeg

med_res (27).jpeg

Dankzij bedrijven zoals Biobites is het zo veel leuker, gemakkelijker en laagdrempeliger om bewuste keuzes te maken. Diervriendelijk en gezond eten is sowieso al hartstikke gemakkelijk en lekker, dat wordt het met deze producten alleen maar méér! Team Biobites, bedankt voor het gezellige feestje, maar vooral ook bedankt voor de afgelopen 5 jaar en op naar héél veel meer succesvolle jaren!

 

Volg:
Delen:

5 Reacties

  • Giulia Califano
   04/11/2017 / 16:02

   Dankjewel voor de lieve woorden! <3 Laten we dit topteam snel herenigen 😉 Knuffel!

 1. 09/11/2017 / 10:09

  Ik kende Biobites nog niet, maar dat klinkt als een onwijs tof merk. En wat een mooie locatie voor een evenement. Met een tuin vol dieren! 😀

  • Giulia Califano
   09/11/2017 / 13:27

   Inderdaad, een geweldig merk! Zou het zeker eens proberen, daar ga je geen spijt van krijgen 😉 Plus een geweldige locatie voor een event, ja! Lekker in de natuur, back to basic samen met de dieren 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.