https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Review + KORTINGSCODE: Plantbased Holidays – Sarah Visschedijk

Review + KORTINGSCODE: Plantbased Holidays – Sarah Visschedijk

Plantaardig de feestdagen doorkomen, dat is een mission impossible, right? Al dat snoepgoed met Sinterklaas, twee kerstdagen lang uitgebreide 5-gangen diners met in de hoofdrol luxe vlees- en vissoorten en niet te vergeten al die oliebollen en hapjes met oudejaarsavond! Als je gezond en veganistisch wilt eten, kun je die principes in de decembermaand maar beter even laten varen.. HO, HO, HO!

Schermafdruk 2017-11-08 11.35.05.png

Plantbased Holidays

Nonsens! Waarom zou je al dat lekkers niet kunnen vervangen door gezond en plantaardig lekkers? Ondergetekende heeft zo al twee decembermaanden overleefd en heeft totáál niets hoeven missen 😉 Dit jaar wordt het zelfs extra lekker en gemakkelijk dankzij het e-book Plantbased Holidays van Sarah Visschedijk! Van pepernoten tot oliebollen, van tiramisù tot tofuspiesjes en zelfs complete kerstmenu’s. Ruim 100 pagina’s vol met de allerlekkerste sinterklaas-, kerst- en oudejaarsrecepten, allemaal plantaardig!

med_res (33).jpeg

Kortingscode

Het mooiste van alles: als jij het e-book voor 20 november aanschaft, ontvang je met mijn persoonlijke kortingscode 15% korting! Vul tijdens het afrekenen de code RENMEISJE2017 in om jouw vervroegde kerstcadeautje in ontvangst te nemen 🙂 Waarom al die goede voornemens laten varen tijdens de feestdagen? Het is toch zonde om elk jaar op 1 januari opnieuw te moeten beginnen..

Over het boek

Plantbased Holidays is zoals de naam al verklapt volledig plantaardig. Alle recepten zijn dus helemaal vrij van dierlijke producten. Of je nu vegan bent of niet, laat je inspireren! Laat al je vooroordelen los en bekijk eens wat er mogelijk is: als je dit e-book voor je neus hebt, realiseer je dat dat héél veel is. Naast plantaardig, zijn de recepten ook allemaal vrij van geraffineerde suikers. Daar wordt ons lijf ook héél blij van! Aan de diverse logo’s kun je bovendien heel gemakkelijk zien of een recept ook glutenvrij, sojavrij, olievrij of vrij van noten en pinda’s is. Héél handig voor mensen met allergieën dus!

Schermafdruk 2017-11-08 11.35.55.png

Klassiek én vernieuwend

Je vindt in dit e-book alle plantaardige varianten op klassieke recepten zoals pepernoten, banketstaaf, kerststol en oliebollen. Daarnaast kom je echter ook verrassende nieuwe recepten tegen, zoals de zak van Sinterklaas of Indiase Samosa Burgers! Hoe lekker klinkt dit kerstmenu:


Voorgerecht
Tempeh balletjes in amandelpaneer met klassieke cranberrysaus.

Hoofdgerecht
Hawaï portobello burger met ananas, vleestomaat en avocado,
geserveerd met geroosterde regenboogwortel en mosterdsaus.

Nagerecht
Frozen ‘yoghurt’ aarbeien ijsballetjes in gehakte walnoten en
pistachenootjes.


Ik zou zeggen: kom maar door! Althans, tussen 5 van die heerlijke kerstmenu’s is het wel moeilijk kiezen..

med_res (32).jpeg

Detox

Denk je na de oudejaarsrecepten aan het eind gekomen te zijn, dan wacht je nog een zeer welkome verrassing: een after holiday detox! Heerlijke drankjes, soepen en licht verteerbare winterse gerechten om na de feestdagen weer in balans te komen. Wauw, Sarah, jij hebt echt overal aan gedacht!

Vervroegd kerstcadeau

Als veganist ben je wellicht al bekend met bepaalde basisrecepten voor pepernoten of oliebollen, maar ook voor jou worden de feestdagen een heel stuk prettiger met zoveel verrukkelijke plantaardige en gezondere opties! Eet jij (nog) niet (volledig) plantaardig? Des te meer reden om je te laten inspireren! Al verruil je slechts de helft van je traditionele recepten voor je favorieten uit dit e-book: dat is al een enorme stap in de goede richting, voor jezelf en voor de rest van de wereld. De kerstgedachte is niet voor niets: vrede op aarde. Niet alleen voor jou en voor mij, maar voor alle levende wezens met wie we deze aarde delen. Wat is er nu een mooier kerstcadeau, voor wie dan ook ter wereld, dan hem of haar een gelukkig leven te schenken?

Gebruik de code RENMEISJE2017 bij het afrekenen en profiteer tot 20 november van 15% korting op het e-book Plantbased Holidays van Sarah Visschedijk!

Disclaimer: dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Feed your Need. Dit verandert echter niets aan mijn standpunt: ik ga alleen samenwerkingen aan waar ik oprecht achter sta en geef altijd mijn eigen eerlijke mening.

 

 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.