https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Tag: 10 vragen over de herfst

Tag: 10 vragen over de herfst

Waar is die mooie herfst gebleven? Het was zo intens genieten in oktober! Opeens is het donker, koud en guur.. Vrijwel alle prachtig gekleurde blaadjes zijn verdwenen en ook de zon laat zich nauwelijks meer zien. We stevenen hard af op misschien wel een ijskoude winter, maar officieel is het toch nog ruim een maand herfst. Daarom beantwoord ik vandaag 10 vragen over de herfst, oftewel: de fall tag!

Wat is je favoriete herfst outfit?

Het fijne van kouder weer vind ik wel weer dat je lekker weg kunt kruipen in je kleding. Ik draag in de herfst het liefste een rokje en een warme trui met een dikke zwarte panty en korte laarsjes. Lekker dikke sokken erin en als het écht koud is draag ik het liefst de hele dag een sjaal!

Wat is je favoriete herfst drankje?

Thee! Alsof ik dat niet ook de hele lente en zomer drink 😉 In de herfst en winter smaakt het echter twee keer zo goed! Dan drink ik bovendien ook liever wat zwaardere theesoorten zoals chai thee of appeltaartthee, terwijl ik in de lente en zomer vrijwel alleen groene thee drink.

Heeft jullie familie bepaalde herfst tradities? zo ja, welke?

Vroeger wel! Ondanks dat wij een kastanjeboom in onze achtertuin hadden staan, gingen mijn broertje en ik elk jaar samen met onze vader naar een dorpje verderop om daar extra kastanjes te rapen. Mijn vader pofte die tijdens de donkere dagen dan ’s avonds in de oven en dan was het feest! Dat was echt wel een van mijn favoriete tradities, maar helaas kunnen we die al ruim 13½ jaar niet meer samen delen.

med_res (2)

Welke activiteiten en evenementen vind je leuk om te doen in de herfstmaanden?

Hardlopen?! Stiekem is dat uiteindelijk lekkerder in de herfst dan in de zomer. Een hele verademing! Het is fris als je naar buiten stapt, maar eenmaal bezig warm je zo op. Bovendien móet je wel stevig doorrennen, anders koel je af. Een goede stok achter de deur 😉 Toch vind ik het stiekem ook wel heerlijk om onder een dekentje op de bank te kruipen. Die behoefte is in de herfst duidelijk sterker dan in de zomer! Dat vinden onze poezendametjes overigens helemáál niet erg..

Wat is je favoriete herfst geurkaars?

Hmm, dat is een moeilijke vraag. Er zijn wel typische herfstgeuren waar ik van houd, maar ik ben een geur ook snel beu dus ik wil juist continu afwisselen. Een pakketje met kaarsen die ruiken naar appeltaart, pumpkin spice, kaneel en vanille is altijd welkom!

Vertel eens iets over je favoriete herfst herinnering.

Pfoe, ik kan niet echt één specifieke herinnering bedenken. De enige echt typische herfstherinnering die ik heb is die rondom de kastanjes: eerst rapen samen met mijn vader en broertje en dan lekker thuis in de oven kastanjes poffen.

med_res

Wat zijn je favoriete herfst films?

Geen idee! Bestaan er typische herfstfilms?

Wat is je favoriete herfst snack?

Alles wat plantaardig is en waar pompoen en/of véél kaneel in zit 😀 Pumpkin spiced oats, speculoosarretjescakeappeltaarthavermout, speculaasbananenbrood..

Als je Halloween viert, wat is het beste kostuum dat je ooit gedragen hebt?

Trust me, als ik geen make-up op heb ben ik al eng genoeg 😉

Zo, dat was de herfst! Kunnen we nu snel door naar de winter en dan alsjeblieft in een versnelling hoger door naar de lente? Om deze tag in te vullen werd ik getagd door Eva van Miss Dude Blogging. Inmiddels zijn er zo veel mensen aan de slag gegaan met de tag dat er niemand meer over is om te taggen, maar als het jou ook leuk lijkt de vragen te beantwoorden: ga je gang! Stuur je me dan wel even een linkje? Natuurlijk vind ik het ook leuk om jouw antwoorden te lezen!

Blogger of geen blogger:
houd jij van de herfst?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.