https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Van welk recept wil jij graag een gezondere plantaardige versie?

Van welk recept wil jij graag een gezondere plantaardige versie?

Challenge accepted. Eén van mijn favoriete uitspraken. Ik ga geen uitdaging uit de weg, ik vind het geweldig om ze aan te gaan! Of ze slagen, dat is een tweede. Maar hé, die ervaring pakt niemand je meer af!

Scheikundig experimenteren met eetbare ingrediënten

Zo werkt dat ook in de keuken. Mensen vragen me regelmatig hoe ik mijn recepten bedenk en of er dan nooit iets mislukt. Uhh, zeker wel! Koken of bakken is eigenlijk niet meer dan scheikundig experimenteren met eetbare ingrediënten. Wat stofjes bij elkaar gooien en hopen dat het niet ontploft 😉 Natuurlijk leer je al doende. Inmiddels weet ik wel dat de combinatie van zoete aardappel en cacao goud waard is en dat vrijwel elk bananenbrood een uurtje op 180 graden de oven in moet. Toch blijft het altijd spannend en wordt vrijwel geen enkel recept direct goedgekeurd. Dat houd je scherp!

Zo blijft het leuk om te experimenteren. Soms blijkt een recept waarvan je vrijwel zeker wist dat het zou slagen een grote flop te zijn en creëer je met de meest vreemde combinatie van ingrediënten de nieuwste hit. Ach, wat heb je te verliezen? Aangezien alles wat ik bak plantaardig is, is het vrijwel altijd eetbaar. Lekker is soms anders, maar ik gooi niets weg.

med_res (37)

Wedervraag

Om mensen te laten zien hoe lekker en gemakkelijk plantaardig eten is stel ik ook vaak een wedervraag: welk recept zou jij willen dat ik gezonder en plantaardig maak? De man van een collega kwam naar eigen zeggen ooit met de ultieme uitdaging: arretjescake. Inmiddels is mijn speculoosarretjescake publieksfavoriet en ben ik hem eeuwig dankbaar voor deze inspiratie 😉

Om die reden stel ik jou ook de vraag: welk recept zou jij willen dat ik gezonder en plantaardig maak?

Webshop

Als dat een recept is dat ik via mijn webshop kan aanbieden en als jij in de buurt van Weert woont (of zin hebt om een keertje langs te komen!) heb ik een extra leuke verrassing voor je.. Slaag ik erin een succesvol recept te maken op basis van jouw inspiratie? Dan ontvang jij een gratis exemplaar!

Dus, laat je fantasie de vrije loop: geen idee is te gek. Of het een goed idee is, daar komen we vanzelf wel achter 😉 Samen kunnen we aan iedereen laten zien dat het wél kan: gezond, plantaardig, eerlijk én lekker eten!

 

 

Volg:
Delen:

2 Reacties

    • Giulia Califano
      16/11/2017 / 11:27

      Oh, dat vind ik een leuke! Stroopwafels vind ik ook wel lekker 🙂 Ik ga m’n best doen! Hopelijk zie je ze binnenkort voorbij komen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.