https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Recept: Dubbel aardbeienchocoladetoetje

Recept: Dubbel aardbeienchocoladetoetje

Steek je hand op als dol bent op aardbeien met chocolade! Oh, die combinatie is zo hemels. Guess what? It’s getting better.. Aardbeien met aardbeienchocolade! Dat is gewoon dubbel aardbei én chocolade ♥ Plus, een vleugje balsamico. Dat maakt het echt he-le-maal af. Genoeg gekletst, over naar dit té simpele en té lekkere receptje!

Ingrediënten

med_res (39).jpeg

Bereidingswijze

  • Bepaal zelf of je kiest voor verse of bevroren aardbeien, beiden hebben hun voor- en nadelen. Als je kiest voor bevroren aardbeien zal de chocolade direct stollen maar moet je wellicht even wachten met eten omdat de aardbeien te hard en koud zijn. Als je kiest voor verse aardbeien zal je ze even in de koelkast of diepvries moeten zetten om de chocolade te laten stollen maar als je het lekker vindt kun je ze ook al eten terwijl de chocolade vloeibaar is.
  • Als je je keuze gemaakt hebt zet je het kommetje aardbeien op het aanrecht en smelt je de chocolade au bain-marie.
  • Zodra de chocolade helemaal gesmolten is verdeel je deze over de aardbeien en dan is het eventjes afwachten of direct smullen!

Eet smakelijk!

Laat je me weten wat je van dit recept vindt?
Reageer hieronder of tag @renmeisje in je foto op Instagram of Facebook!

 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.