https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

5 recepten voor een heerlijke pakjesavond

5 recepten voor een heerlijke pakjesavond

“Zie de maan schijnt door de bomen
Makkers staakt uw wild geraas.
’t Heerlijk avondje is gekomen
’t Avondje van Sinterklaas.”

Over drie nachtjes slapen is het alweer zo ver: pakjesavond! Of je dat nu uitgebreid viert met cadeautjes of helemaal niet, die avond blijft toch voor altijd speciaal. Daarom zet ik vandaag 5 recepten voor je op een rij, die jou een extra heerlijk avondje zullen bezorgen!

1. Speculoosarretjescake

Dé topper is natuurlijk deze speculoosarretjescake. Deze cake is echt zo gemaakt en valt  bij iedereen in de smaak, groot en klein.

Speculoosarretjescake

2. Raw Vegan Rocky Road Chocolate

Dol op chocolade? Maak dan je eigen variant voor Sinterklaas! Met dit recept kun je alle kanten op: schep er maar eens lekker wat strooigoed doorheen, dat smaakt ongetwijfeld lekker!

Raw Vegan Rocky Road Chocolate

3. Speculaasbananenbrood

Bananenbrood is altijd een goed idee: lekker én gezond! Deze variant met speculaaskruiden past natuurlijk perfect bij pakjesavond 🙂

Speculaasbananenbrood

4. Pittige pittenmix

Trek in iets hartigs om op te knagen tussen al die zoete cakes en chocolade door? Maak dan deze pittige pittenmix! Gooi maar direct een flinke portie in de oven, dan kun je tot aan kerst vooruit 😉

pakjesavond

5. Tiramisu

Een luxe toetje voor de volwassenen mag natuurlijk niet ontbreken, want pakjesavond is voor iedereen 🙂 Met deze tiramisu geef je jezelf in ieder geval een heerlijk cadeautje!

pakjesavond

Hoe vier jij pakjesavond dit jaar?

 

 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.