https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Review + KORTINGSCODE: Vitamines snoepen met Yummygums

Review + KORTINGSCODE: Vitamines snoepen met Yummygums

Houd jij van snoepen? Slik je wel eens vitamines? Wat hebben die twee vragen met elkaar te maken? Ze zeggen alles over jou als gebruiker van Yummygums! Deze nieuwe vitaminesnoepjes zijn dé oplossing voor iedereen die graag snoept maar niet van pillen slikken houdt. Ze zijn helemaal natuurlijk, veganistisch en glutenvrij en smaken als snoepjes: ideaal voor kinderen en eigenwijze partners 😉 In dit artikel vertel ik je er alles over én krijg je van mij een fantastische kortingscode waarmee je maar liefst 15% korting krijgt op deze lekkere vitaminesnoepjes!

Vitamines in een snoepje

Welke vitamines slik jij bij? Als veganist is het vooral belangrijk vitamine B12 bij te slikken en als Nederlander is het vooral in de wintermaanden handig om wat extra vitamine D binnen te krijgen. Sport je veel, dan kun je soms wel wat extra vitamines en mineralen gebruiken. Zo sprokkel je al gauw een arsenaal aan pilletjes bij elkaar.. Om het wat gemakkelijker te maken slikken veel mensen multivitamines: alles-in-één pilletjes. In principe zijn deze pilletjes niet nodig als je dagelijks veel verschillende natuurlijke voedingsmiddelen eet, dan is een vitamine- en mineralentekort zeer onwaarschijnlijk. Als je echter een druk bestaan leidt, veel of intensief traint en/of niet altijd in de gelegenheid bent om gezond en gevarieerd te eten, is het wel raadzaam een multivitamine te slikken. Dit betekent niet dat je minder op je voeding hoeft te letten: het is slechts een aanvulling die je algemene gezondheid kan ondersteunen, zeker als jij meer dan gemiddeld van je lichaam vergt.

med_res (59).jpeg

Pillen slikken

Leuk is echter anders, zo’n pil doorslikken. Veel mensen doen het liever niet: het is geen prettige handeling, het geeft je misschien wel het gevoel ‘ziek’ te zijn omdat je zo’n onding door moet slikken en het is al helemaal niet lekker. Zelf heb ik er niet zo’n moeite mee en slik ik al jaren braaf mijn vitamines elke ochtend, maar mijn man bijvoorbeeld zal nooit vrijwillig een vitamine slikken. Althans, tot ik hem Yummygums liet proeven..

4 snoepjes per dag

Yummygums zien eruit als snoepjes, smaken als snoepjes, maar zijn stiekem gewoon complete multivitamines! Ze bevatten al je dagelijkse vitamines en mineralen waarvan vooral veel vitamine B12, vitamine D3, vitamine C en omega-3. Daarnaast bevatten ze kersensap, frambozensamp, zwarte wortelsap, citroenzuur, glucosestroop, zonnebloemolie en carnaubawas. Helemaal natuurlijk, plantaardig en glutenvrij dus!

med_res (60).jpeg

Er kleeft echter één nadeel aan deze vitaminesnoepjes: je mag er maar 4 per dag 😉 Geloof me, ze zijn zo lekker dat je er echt wel meer van wilt snoepen! Een overdosis vitaminen is echter minstens net zo schadelijk als een vitaminetekort, dus is het wel zo verstandig je aan de maximale dosering te houden: 4 snoepjes per dag voor volwassenen, 2 snoepjes per dag voor kinderen. Vooral voor die laatste doelgroep zijn deze snoepjes natuurlijk ideaal: welk kind vindt het nu leuk om pilletjes te slikken? Snoepen doen we echter allemaal maar al te graag!

Verantwoord snoepen

Er zit natuurlijk wel wat suiker in deze snoepjes, maar dat is bijna te verwaarlozen. In 4 snoepjes zitten slechts 35 calorieën, waarvan 4,2 gram suiker. Als je verder gezond eet en niet te veel snoept, is dat dus helemaal geen probleem. Op deze manier kun je tenminste wel snoepen met een goed gevoel: je snoept niet tegen beter weten in, maar juist in de wetenschap dat je je gezondheid een plezier doet!

med_res58

Als je wilt zet je de pot thuis ergens centraal neer, of misschien zelfs op kantoor of in de auto. Zo kun je op elk moment van de dag een snoepje pakken wanneer je daar zin in hebt, zolang je het maar bij maximaal 4 snoepjes houdt. Maak je geen zorgen dat je kleine kinderen stiekem zelf de pot openen: deze bevat een kinderslot. Handig!

Kortingscode

Speciaal voor jou heb ik nu een vervroegd kerstcadeautje: met de code RENMEISJE ontvang je 15% korting op jouw Yummygums! Deze korting geldt zowel voor een losse pot als voor een abonnement. Een abonnement? Ja! Je kunt het jezelf nu wel héél gemakkelijk maken door elke maand een pot Yummygums thuis te laten bezorgen. Zo kom je nooit gummies te kort en profiteer je ook nog eens van extra voordeel.

Korting stapelen dus! Voor een losse pot betaal je normaal € 19,50, maar met een abonnement én de kortingscode RENMEISJE betaal je slechts € 14,88 voor je eerste maand! Tel maar eens uit wat je met die extra euro’s kunt doen, zeker als jij barstensvol energie zit 😉 Overigens is het abonnement maandelijks opzegbaar, dus wees niet bang dat je ergens aan vastzit. Al hoef je daar niet echt meer voor te vrezen als je eenmaal net zo verslaafd bent aan deze snoepjes als wij zijn..

Heb jij al trek gekregen in deze yummy vitaminesnoepjes? 

Disclaimer: dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Yummygums. Dit verandert echter niets aan mijn standpunt: ik ga alleen samenwerkingen aan waar ik oprecht achter sta en geef altijd mijn eigen eerlijke mening.

 

 

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.