https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Review: Supercharged juices van natur.

Review: Supercharged juices van natur.

“Als je de Formule 1 wilt winnen, gooi je de beste brandstof in de tank van je auto. Waarom doen wij dat als mensen eigenlijk niet?” De beste brandstof voor ons allemaal is natuurlijk de natuur. De kracht van groente en fruit is immens groot. De oprichters van natur. stellen zichzelf dan ook als doel om de krachten uit de natuur voor iedereen beschikbaar te maken, door ze te verstoppen in pure sapjes en snacks. Onlangs brachten ze een nieuwe lijn uit: de supercharged juices. Deze juices bevatten niet alleen het sap, maar ook de pitten, schillen en het vruchtvlees van diverse soorten groenten en fruit. Hoe dat smaakt en wat het met je doet? Dat vertel ik je in deze review!

Supercharged juices

“Als je je dromen wilt verwezenlijken, moet je zorgen voor de beste brandstof voor je lichaam.” Om die reden worden voor de nieuwe supercharged juices niet alleen het sap, maar ook de pitten, schillen en het vruchtvlees van de diverse groenten- en fruitsoorten gebruikt. Zo proberen ze bij natur. de hoogst mogelijke voedingswaarden te bereiken. Wist je bijvoorbeeld dat de zaadjes van een granaatappel vol eiwitten en vezels zitten? Elke juice bevat hierdoor 4.25 gram vezels, die van groot belang zijn voor een goede stoelgang en gezonde spijsvertering. Wist je dat de schil van diezelfde granaatappel bomvol antioxidanten zit? De Supercharged juices bevatten hierdoor tot wel 120 keer meer antioxidanten dan standaard sinaasappelsap. De aanwezige vitamine B1 & C activeren onder andere je natuurlijk energie. Vitamine A, B6, B12 en seleen ondersteunen je immuunsysteem en vitamine E levert een bijdrage als antioxidant.

med_res (67).jpeg

Uit elke vrucht en groente worden zo de hoogst mogelijke voedingsstoffen gehaald om alle superkrachten van de natuur te bundelen in één flesje. Klinkt fantastisch toch? Als iets waar je je lijf een héél groot plezier mee doet 🙂 Daarvoor zou het natuurlijk wel fijn zijn als het ook nog eens lekker smaakt..

Puur natuur

De juices van natur. bestaan alleen maar uit groente en fruit. Geen suiker, geen kunstmatige zoetstoffen, geen conserveringsmiddelen en geen genetisch gemodificeerde ingrediënten. Niet eens een temperatuur van hoger dan 48 graden komt in aanraking met deze verse sapjes: ze worden koudgeperst. Hierdoor blijven mineralen, vitaminen en enzymen optimaal behouden, evenals de smaak en textuur van de ingrediënten.

med_res (69).jpeg

Dat proef je! Deze sapjes zijn misschien qua smaak niet de allerlekkerste sapjes die ik ooit heb geproefd, maar wel de meest pure. Dat kan ik aan het eind van de streep méér waarderen! Je proeft echt alleen de groenten- en fruitsoorten die zijn gebruikt om het sap te persen. Hierdoor zijn de sapjes dus absoluut niet zoet, iets waar sommige mensen wellicht aan moeten wennen. Dat komt natuurlijk doordat er niet zoals in veel populaire sapjes véél fruit en slechts een beetje groente is gebruikt, maar van allebei heel veel.

Ingrediënten

De ‘power plant’ bijvoorbeeld, bevat appel, kokoswater, peer (10%), spinazie (7%), komkommer (5%), groentevezels, kaki, fruitextracten (granaatappel, sinaasappel), fruitvezels, gember, vitaminen A, C, E, B1, B6 & B12, seleen en chlorophyl.

De ‘body guard’ bevat appel, wortel (23,3%), sinaasappel (20%), kokoswater, perzik (10%, passievrucht, groentevezels, kaki, fruitextracten (granaatappel, sinaasappel), fruitvezels, vitaminen A, C, E, B1, B6 & B12 en seleen.

De ‘rocket fuel’ ten slotte bevat appel (63,4%), kokoswater, biet (10%), framboos (7%), groentevezels, kaki, fruitextracten (granaatappel, sinaasappel), fruitvezels, vitaminen A, C, E, B1, B6 & B12 en seleen.

Missie

Bij natur. gebruiken ze alleen groente en fruit afkomstig van hun eigen 3650 hectare land, die ze combineren met innovatieve technieken om de hoogste kwaliteit van voedingsrijke producten te kunnen garanderen. Ze blijven alle manieren onderzoeken om de krachten uit de natuur te halen om ons de ultieme brandstof te geven.

med_res (70).jpeg

Dat doen ze natuurlijk niet voor niets, maar omdat er een reden voor is. Vanuit de maatschappij ontstaat er een toenemende vraag naar gezonde producten, terwijl het aanbod in publieke gebouwen zoals ziekenhuizen, scholen en vliegvelden beperkt blijft. Bij natur. vinden ze dat gezonde producten voor iedereen betaalbaar en bereikbaar moeten zijn. Daarom vind je hun producten op steeds meer openbare locaties, zoals op Schiphol en op diverse tankstations. Daarnaast bezorgen ze de juices ook helemaal gekoeld tot bij jou aan de deur!

Fan

Je begrijpt het natuurlijk al: ik ben fan! Pure producten waar je je lijf echt een plezier mee doet en die ook nog eens prima smaken, dat zijn de allerbeste 🙂 Nu ik deze nieuwe supercharged juices heb geproefd, ben ik ook wel heel benieuwd geraakt naar de rest van het assortiment! De snacks, shots en juices zoals ‘The Force’ of ‘Fountain of Youth’ klinken natuurlijk ook zeer interessant. Gelukkig staan er nog een paar supercharged juices in de koelkast, want ik vind ze heerlijk als start van een energieke dag of als opkikkertje tussendoor!

Heb jij de juices van natur.nl al eens geproefd? 

Disclaimer: dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met natur. Dit verandert echter niets aan mijn standpunt: ik ga alleen samenwerkingen aan waar ik oprecht achter sta en geef altijd mijn eigen eerlijke mening.

 

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.