https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Terugblik | Mijn 2017 in 17 foto’s

Terugblik | Mijn 2017 in 17 foto’s

Dat was het dan! 2017 zit er bijna op, de laatste uren tikken weg. Wat is er nu meer cliché dan tijdens deze laatste uren terug te blikken op de hoogtepunten van het afgelopen jaar? Naast oliebollen bakken, werkelijk niets. Het blijft echter fantastisch om op die allerlaatste dag terug te kijken op alles wat je in die afgelopen 365 dagen hebt beleefd. Hoogtepunten én dieptepunten, want alleen samen maken ze het plaatje compleet. Vandaag in 17 foto’s en verhalen, mijn terugblik op 2017!

Samenwerkingen

In januari hield ik mijn allereerste winactie, in samenwerking met Vivera. Daar hebben vervolgens vele mooie samenwerkingen op mogen volgen!

img_20170117_181728_741

The Lion King

Nooit eerder had ik een echte musical bezocht, terwijl ik altijd dol ben geweest op musicalmuziek. Als er één musical was die ik echt echt echt echt echt héél graag wilde ervaren, was het wel The Lion King. Op die muziek ben ik al van kinds af aan verliefd, we dansten er zelfs een stuk van onze openingsdans op vorig jaar tijdens onze bruiloft. Op 31 januari was het dan eindelijk zover: we reden naar Scheveningen, aten in een leuk restaurantje vlak aan zee, genoten voor de volle 500% van de fantastische musical en droomden die nacht in ons hotel even na van deze geweldige ervaring. Als het niet zo duur en ver weg zou zijn, zou ik morgen weer gaan!

IMG_20170201_124615_592

Cadeau

Via de Groene Meisjes won ik begin dit jaar het meest gebruikte cadeau van 2017: de Greenis Brushless Power Blender. Veel recepten waren niet tot stand gekomen zonder deze machine en elk hapje dat een blender vereist is met de messen van dit exemplaar gemalen. Ik ben de Groene Meisjes en Kookpunt dan ook nog steeds eeuwig dankbaar voor dit prachtige cadeau!

16806974_1280403825382561_8218666778637099376_n.jpg

Detox

In februari mocht ik voor het eerst detoxen, iets wat al heel lang op mijn bucketlist stond! Daar plakten we tevens meteen weer een mooie winactie aan vast 🙂

img_20170210_181546_628

Webshop

Op 1 april opende ik mijn webshop! Na vele verzoekjes om mijn recepten te kunnen bestellen, besloot ik in die behoefte te voorzien. Met succes! We zijn nu 9 maanden en 110 bestellingen verder..

17629640_1315832945172982_9204589485487570357_n.jpg

Familie

In april boekte ik na twee jaar eindelijk weer een retourtje naar mijn familie in Italië. Wat was het ongelofelijk fijn ze weer allemaal te zien! Nooit meer wacht ik zo lang, dat kan ik hen en mezelf niet aandoen. Inmiddels zijn we alweer ruim een half jaar verder, dus wordt het hoog tijd weer op zoek te gaan naar een geschikt moment en een betaalbaar vliegticket!

IMG_20170416_130620_472.jpg

Spoedeisende hulp

Oeps, op 12 mei zakte ik even in een dipje. Voor het eerst in mijn leven belandde ik op de spoedeisende hulp. Mijn hartslag en bloeddruk waren torenhoog, zonder enige verklaring. Een paar uur en vele testen later, mocht ik het ziekenhuis weer verlaten. De weken erop volgden een aantal vervolgonderzoeken, maar uiteindelijk ben ik weer volledig gezond verklaard. Waarom mijn lijf opeens zo op hol was geslagen, blijft een raadsel.

IMG_20170512_200945_944.jpg

Afgestudeerd

Op 23 juni leverde ik mijn allerlaatste papieren voor de universiteit in en 5 weken later kreeg ik dan eindelijk het verlossende bericht dat ik officieel was afgestudeerd! Meteen na het inleveren van die laatste papieren op 23 juni reisde ik door naar Amsterdam om deze overwinning te vieren met mijn lieve vriendinnetje Anoek Hartje

IMG_20170623_210759_188.jpg

1 jaar getrouwd

Soms kun en vooral wil je niet geloven dat een moment voorbij is. Als er één gebeurtenis is waarbij ik dat echt niet wil geloven, is dat wel onze bruiloft. Het idee is natuurlijk dat je maar één keer in je leven trouwt en dat moment was afgelopen jaar op 18 augustus gewoon alweer een jaar voorbij! Natuurlijk vierden we dat wel door lekker te gaan uit eten bij onze trouwlocatie Hartje

Kevin&Giulia-155.jpg

Zen Festival

De dag na ons 1-jarig huwelijksjubileum bevond ik me samen met vriendinnetje Myrthe in een ware zen bubbel op het Zen Festival in Soest. Echt genieten! Wij zijn er de volgende editie zeker weer bij!

IMG_20170820_190409_520

Minder spullen en minder afval

Dit jaar speelden wij The Minimalism Game, bleven we ook daarna minimaliseren en zetten we een aantal stappen richting het minderen van onze afvalproductie. Wat voelt het verlossend om zo op te ruimen en letterlijk minder troep je leven te laten vervuilen!

IMG_20170824_110542_644-01

Vervloekte vakantie

September was voor ons een wel heel spannende maand. Al meer dan een jaar keken we uit naar onze huwelijksreis, die we op 20 augustus 2016 boekten en die pas op 14 september 2017 zou starten. Op maandag 11 september kregen we te horen dat wij niet drie dagen later op huwelijksreis zouden gaan. Dat was slechts het begin van wat tot en met 23 november een vervloekte huwelijksreis leek, waarover ik achteraf als uitlaatklep een uitgebreid artikel schreef. Gelukkig keerde het tij vanaf 24 november en genoten we alsnog van onze droomreis!

IMG_20171218_075647_792.jpg

Meditatiecursus

Al anderhalf jaar begeleid ik zelf meditaties in mijn lessen op de sportschool, maar zelf mediteren blijft moeilijk. Intens blij was ik dan ook met mijn samenwerking met House of Awareness! Dankzij de cursus De Online Meditatie Coach is mediteren al iets meer integraal onderdeel van mijn leven geworden, al ben ik nog lang niet waar ik wil zijn. De cursus heeft mij ontzettend veel geleerd en talloze praktische handvatten gegeven, waar ik de rest van mijn leven van kan profiteren. Wist je dat jij daar met via mijn persoonlijke kortingspagina voor een zacht prijsje van mee mag profiteren?

IMG_20170727_084346_656

Nazomer

Op een werkelijke prachtige oktoberdag fietste ik naar mijn moeder en wandelden we samen het bos in om wat foto’s te schieten. Wat hadden we een geluk met het weer! Misschien was dit wel de allermooiste nazomerdag die ik ooit heb meegemaakt: zo intens scheen de zon, die ons heerlijk verwarmde en de natuur in de meest prachtige kleuren schilderde.

6

Events

Dit jaar bezocht ik zo veel leuke evenementen! Te beginnen met de Gezondheidsbeurs in februari en te eindigen met de enige echte plantaardige kerstmarkt VeggieWorld Winter Fair in december. Daartussenin ontmoette ik onder andere blogvriendinnetje Claire op het jubileumfeestje van Biobites en at ik voor het eerst echte vegan taartjes op VegFest!

15.jpeg

Inspireren

Dit jaar heb ik diverse workshops mogen organiseren, met als klapper toch wel de Italiaanse avond voor 33 dames op 14 november. Wat is het fantastisch om mensen zo te zien opfleuren bij hetgeen je vertelt en laat proeven! Er is niets mooiers dan mensen inspireren met dat wat vanuit je hart komt Hartje Ik kan niet wachten om in 2018 nog meer mensen te mogen inspireren!

Italiaanse avond vrouwenvereniging

Huwelijksreis

Van 24 november t/m 4 december stond het geluk dan eindelijk wel aan onze zijde en genoten we met volle teugen van onze huwelijksreis. We zijn zelfs zo verliefd geworden op het reizen met een cruiseschip, dat we minder dan twee weken later alweer onze volgende cruise boekten voor 2018!

DSC_6591-01.jpeg

It’s a wrap! Wat een fantastische belevenissen heb ik mogen ervaren in het afgelopen jaar, en dan te bedenken dat het moeilijk kiezen was welke 17 dit artikel zouden halen..

Voor nu wens ik je een fantastische avond toe, een spetterend uiteinde en een prachtig nieuw jaar waarin al je wensen en doelen voor 2018 mogen uitkomen!

P.S. Welke dat voor mij zijn, vertel ik je morgen 😉 

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.