https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Instagram Tag 2017

Instagram Tag 2017

Tags, ik houd ervan. Stiekem heb ik iets met invullijstjes, zelfs wettelijke formulieren invullen vind ik leuk! Een tag over Instagram is dan natuurlijk al helemaal aan mij besteed, als junk die zo’n 2 a 3 foto’s per dag plaatst 😉 Emma van Luxe Life Lover vroeg mij deze tag in te vullen en daar zei ik natuurlijk geen ‘nee’ tegen! Anderhalve week onderweg in 2018, kijken we mooi even terug naar 2017 op Instagram!

Welke foto’s kregen in 2017 de meeste likes?

med_res (103).jpg

Jullie houden duidelijk vooral van lekker eten 😉 De 9 foto’s met de meeste likes in 2017 zijn allemaal foto’s waar iets lekkers op staat, waarvan 7 foto’s die verwijzen naar een recept op mijn blog. Niet geheel toevallig, overigens ook veel gelezen artikelen!

Wat is de allerlaatst geposte foto in 2017?

med_res (104).jpeg

Vlak voor middernacht plaatste ik deze foto, die voor mij energie en liefde uitstraalt. Ik postte deze foto met de tekst “And now we welcome the new year, full of things that have never been”, die ik zowel bij de foto als bij mijn gevoel op dat moment erg toepasselijk vond!

Wat is de eerste foto van 2017?

Even terug scrollen hoor..

IMG_20170101_232850_927.jpg

Blijkbaar was het aardig fris op de eerste dag van 2017, want ik was dolblij met mijn aaibare vestje dat ik onlangs had gekocht. “It’s so fluffy I’m gonna die!”

Wat is de allerleukste foto van 2017 waar je zelf op staat?

DSC_6591-01.jpeg

Pfoe, dat is moeilijk kiezen! Uiteindelijk ga ik toch voor deze op-en-top vakantiefoto. Eindelijk mochten we op huwelijksreis en wat hebben we genoten!

Van welke foto uit 2017 krijg je ter plekke heimwee?

Oeps, dat is natuurlijk van al onze vakantiefoto’s..

DSC_6394-01.jpeg

Als ik er één moet kiezen, wordt het toch wel deze foto genomen vanuit onze eigen hut. Die pakt namelijk twee hele waardevolle herinneringen samen: de cruise zelf én mijn droombestemming Jamaica.

Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2017 op Instagram deelde?

med_res (37)

Mijn favoriet is en blijft toch echt deze tiramisu. Al zijn er ook talloze andere heerlijke recepten de revue gepasseerd, zoals de saucijzenbroodjes en speculoosarretjescake, voor mij kan niets het genot van deze tiramisu evenaren!

Wat is de allerleukste foto van je huisdier die je gedeeld hebt op Instagram?

IMG_20171015_081642_382.jpg

Niet zozeer de leukste maar wel de allermooiste foto vind ik deze van onze Samba, die heerlijk tegen mij aan gekruld ligt te genieten ♥

Welke bewerkingsapps gebruik je het meeste?

Dat is gemakkelijk: ik gebruik er slechts één. Sinds ik Snapseed heb ontdekt gebruik ik niet eens meer functies van Instagram. Deze app heeft echt alles wat ik nodig heb en zelfs veel meer dat ik niet eens gebruik. Ideaal!

24313173_1551936844895923_4195058818217956216_o.jpg

Wat zijn je meest gebruikte hashtags?

Dat is dan weer een lastige vraag! Ik probeer bewust met hashtags te variëren en plaats natuurlijk ook foto’s in diverse thema’s. Gezien mijn 9 meest gewaardeerde foto’s van 2017 gok ik dat de meeste hashtags wel in de trant van #healthyfood, #whatveganseat en #recipe hebben gelegen 😉

DSC_7357-01

Wat zijn je drie favoriete accounts?

Deze vraag kán ik niet beantwoorden! Ik volg momenteel volgens Instagram 1277 accounts, maar echt volgen doe ik ze niet. De meeste dagen heb ik geen tijd om überhaupt door mijn feed te scrollen, dus ik zie altijd slechts de eerste paar foto’s. Verder zoek ik wel eens wat inspiratie bij andere vegan bloggers of check ik eens wat hashtags, maar echt drie accounts kiezen die ik het liefste volg, dat kan ik niet.

13

Instagram in 2017

Dat was Instagram in 2017! De 10 vragen zijn beantwoord. Vond je ze verrassend? Deze leuke tag is afkomstig van www.allesvandaan.nl en mag je onder onderstaande voorwaarden natuurlijk ook overnemen op jouw blog:

1. Kopieer en beantwoord de vragen hieronder op je blog.
2. Nomineer een aantal blogs om ook de Instagram tag in te vullen.
3. Voeg een link naar www.allesvandaan.nl toe in je blogpost.
4. Vergeet niet om mij op Instagram te volgen!

Omdat er al zo veel bloggers bezig zijn met deze tag zal ik niemand verplichten deze in te vullen, maar voel je vrij om het over te nemen! Laat je het mij dan wel even weten? Dan neem ik namelijk maar al te graag ook een kijkje bij jouw Instagramfoto’s van 2017!

IMG_20170830_080047_145

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.