https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Review + KORTINGSCODE: Be SiLLY Jewelry

Review + KORTINGSCODE: Be SiLLY Jewelry

Ben jij ook zo dol op unieke accessoires? Doe mij maar liever één bijzondere handgemaakte armband in plaats van tien armbandjes die bij Jan en alleman om de pols pronken. Daarbij stel ik dan bovendien ook nog eens de eis dat mijn accessoires op eerlijke wijze zijn gemaakt van dier- en milieuvriendelijke materialen. Niet direct iets waar jij aan denkt misschien, als je accessoires koopt? Dat gold voor mij tot voor kort net zo. Langzaamaan word ik me steeds meer bewust van de impact van ons luxe leventje op onze wereldbol en stapje voor stapje probeer ik mijn bijdrage daaraan te verminderen. Daarom vind ik het prachtig dat er mensen zoals Tamara van Be SiLLY Jewelry bestaan: niet alleen maakt zij zelf van eerlijke materialen prachtige accessoires, ze zet zich ook nog eens actief in voor het lot van dieren die worden verminkt en vermoord voor onze luxe! Reden genoeg om jullie meer te vertellen over hoe ze dat doet én om jullie te verwennen met een mooie kortingscode zodat jullie ook kennis kunnen maken met de persoonlijke en handgemaakte accessoires van Be SiLLY Jewelry!

Van de natuur, voor de natuur

Als je door de webshop van Be SiLLY Jewelry heen bladert valt je direct de enorme verscheidenheid aan producten op, terwijl er slechts één grote lijn in de hele webshop te vinden is: de natuur. Tamara verzamelt als het ware accessoires waar zij én de wereld om ons heen blij van worden. Ze denkt aan onze natuur, aan onze medemensen én aan onze mededieren.

Goede doelen

Wat ik helemaal fantastisch vind is dat diverse producten gelinkt zijn aan goede doelen. Niet één goed doel, maar verschillende. Zo gaat 10% van elke verkochte Pura Vida armband naar Oceanic Preservation Society en gaat de gehele opbrengst van elke Rhino Totebag naar The Rhino Orphanage in Zuid-Afrika. Zeker weten dat het geld daar daadwerkelijk terechtkomt, want Tamara brengt het er zelf heen. Zij gaat in maart, april en mei vrijwilligerswerk doen in de strijd tegen het verminken en vermoorden van neushoorns om hun hoorns. Dat is overigens niet de eerste keer dat Tamara het heft in eigen hand neemt: regelmatig gaat ze naar Thailand om daar mishandelde, verwaarloosde en gewonde olifanten op te vangen. Koop je bijvoorbeeld een Elephant Scarf, dan doneer je daarmee direct 10 euro (van de slechts € 11,95) aan het Elephant Nature Park in Chiang Mai.

Materiaal

Wat ook uniek is aan de accessoires van Be SiLLY Jewelry zijn de materialen. Ooit gehoord van suedine en veganistisch kurkleer? Ik niet, maar het bestaat dus wel! Dankzij die materialen kun je zonder dieren op te hoeven offeren dezelfde look creëren als met leer en suède. Waarom zou je dan nog anders willen?

DSC_7504-01.jpeg

Handgemaakt

Vrijwel alle accessoires worden met de hand gemaakt en dat maakt ze juist uniek. Niemand heeft dezelfde sleutelhanger als ik: met dezelfde tekst, dezelfde verhoudingen, hetzelfde tekeningetje en dezelfde kleine krasjes die aantonen hoe authentiek het product is..

Dat is wat ik bedoel met liever één bijzonder item dan tien stuks waarvan er duizenden dezelfde in omloop zijn. Deze sleutelhanger is onmiskenbaar van mij en van helemaal niemand anders ter wereld. Maar ik heb er ook helemaal niemand anders ter wereld voor hoeven laten lijden, en daar houd ik ook van!

Kortingscode

Speciaal om jou ook kennis te laten maken met de unieke accessoires en prachtige initiatieven van Be SiLLY Jewelry hebben we een kortingscode geregeld: tot en met 28 februari 2018 ontvang je met de code VeganAF 15% korting op alle items in de shop!

Waarom tot en met 28 februari? Omdat Tamara daarna zoals gezegd voor 3 maanden naar Zuid-Afrika reist om te strijden voor de neushoorns. Wil je haar daarbij ondersteunen, dan doe je dus jezelf én de neushoorns een plezier door voor die tijd iets moois te bestellen! Mocht je meer willen weten over Tamara’s missie in Zuid-Afrika en wellicht iets extra’s kwijt willen aan dit goede doel, kijk dan op haar speciale fundraiser pagina.

Ik ga nu snel mijn donatie overmaken en bestel zeker voor die tijd iets moois voor vrienden of familie uit de shop, want waarom zou je niet iemand blij maken met een cadeautje waarmee je tevens zo veel anderen blij maakt?!

DSC_7497-01

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.