https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Waarom ik fan ben van deze vitaminesnoepjes met suiker + KORTINGSCODE

Waarom ik fan ben van deze vitaminesnoepjes met suiker + KORTINGSCODE

Suiker is niet gezond. Punt. Daar zijn we het allemaal wel over eens, toch? Of je nu helemaal geen suiker mag eten of de balans moet vinden, daar verschillen de meningen over. Zelf gebruik ik nooit geraffineerde suiker in mijn recepten, alleen natuurlijke zoetstoffen of suikers zoals stevia en dadels. Toch plaatste ik onlangs een lovende review over Yummygums: vitaminesnoepjes mét suiker. Natuurlijk ontstond daarop de vraag: ‘Giulia, waarom promoot jij iets waaraan suiker is toegevoegd?’ Daar heb ik natuurlijk een goede reden voor en die zal ik je even toelichten!

Ben je daarna nieuwsgierig geworden naar deze vitaminesnoepjes, scrol dan even naar het eind van het artikel voor een code om maar liefst 15% korting te ontvangen op een abonnement of losse pot!

Hoe kijk jij daar tegenaan?

Op een Facebook-bericht ontving ik onderstaande reactie:

“Ik zie in de ingrediëntenlijst dat glucosestroop en suiker als eerste genoemd worden, dus dat het merendeel van het vitaminesnoepje daaruit bestaat. Daarom zou dit niet mijn eerste keuze zijn om extra vitamines tot me te nemen. Hoe kijk jij daar tegenaan?”

Mooi dat er bezoekers zijn die zo oplettend zijn en doorvragen als iets in hun ogen niet helemaal strookt. In dit geval begrijp ik dat ook helemaal! Daarom was ik blij dat ik mocht uitleggen dat deze bezoekster helemaal gelijk heeft, maar ik toch een goede reden heb om fan te zijn van Yummygums. Mijn reactie:

“Klopt! Zeker iets waar ik heel veel waarde aan hecht. Waarom ik het toch een heel goed product vind, is wat het alternatief is. Als je iemand bent die totaal niet van snoepen houdt en het prima vindt om tabletten te slikken, ga je er met deze snoepjes inderdaad niet per se op vooruit. Máár als je iemand bent die moeite heeft met tabletten slikken, als je graag af en toe snoept en vooral als je kinderen hebt, zijn ze ideaal. Je krijgt inderdaad wat suiker binnen, maar slechts een paar gram. Als je daardoor wél al die goede vitamines binnenkrijgt én minder echt snoept, is dat dus zeker winst 🙂 Vandaar dat ik het wel zo’n goed product vind!

Inderdaad, dat bleek een heldere verklaring:

“Renmeisje, kijk, zo had ik het nog niet bekeken! Lijkt me inderdaad vooral voor mensen die moeite hebben met slikken een goede oplossing!”

DSC_7661-01

De iets uitgebreidere variant

In feite is met bovenstaande reactie alles al gezegd. Ja, er zit suiker in de snoepjes. Ik zou een nog veel grotere fan zijn als er geen suiker in de vitamines zou zitten. Maar ik begrijp ook dat deze snoepjes (momenteel) alleen zo lekker gemaakt kunnen worden doordat er suiker in zit.

Yummygums geeft zelf op hun website aan dat zij zich hiervan bewust zijn maar een weloverwogen keuze hebben gemaakt. Ze hebben eerst met stevia gewerkt, maar dit smaakte niet lekker. “En als iets niet lekker genoeg is, zou jij het niet nog een keer willen nemen.” Nee, inderdaad. Om toch een snoepje te creëren dat zo lekker is dat je het innemen ervan niet wilt vergeten, hebben ze suiker en glucosestroop toegevoegd en gezocht naar een verhouding waarbij het suikergehalte zo laag mogelijk is. Uiteindelijk bevatten de snoepjes daardoor 4,2 gram suiker per volwassen dagdosering: dat is minder dan een suikerklontje.

Yummygums (4).jpeg

Minder en meer

Voor iemand die normaal gesproken nul komma nul suiker inneemt, best wel veel natuurlijk. Als jij normaal echter al een suikerklontje in je koffie gooit, en dat misschien wel een paar keer per dag, is het zeker verstandig om dat ene suikerklontje om te ruilen voor deze vitaminesnoepjes. In tegenstelling tot een suikerklontje bevatten deze snoepjes naast een beetje suiker namelijk wel héél veel goeds.

Snoepjes voor de kids

Vooral voor kinderen vind ik dit een ware vondst. Welk kind is er nu niet dol op snoep? Misschien mag jouw zoon of dochter elke dag een snoepje kiezen als beloning voor goed gedrag. Liever wil je dat je kinderen zo gezond mogelijk eten, maar af en toe snoepen hoort erbij. Geloof mij, ze zullen het verschil in smaak niet merken tussen Yummygums en winegums. Allebei even lekker!

Verschil is er echter wel degelijk: winegums zijn puur suiker zonder voedingsstoffen, maar met Yummygums krijgen je kids direct hun dagelijkse portie extra vitamines binnen. Zonder dat ze het zelf in de gaten hebben! Natuurlijk blijf je als ouder wel de baas over deze “snoepjespot”, want voor kinderen tot 12 jaar is de dagdosering 2 snoepjes. Gelukkig is ook daar over nagedacht: op de pot zit een kinderslot. Zelfs ik krijg ‘m de eerste keer slechts met moeite open! 😉

DSC_7653-01.jpeg

Ben je nu enthousiast en nieuwsgierig geworden? Dan heb ik een mooi cadeautje voor je! Met de code RENMEISJE ontvang je 15% korting op jouw Yummygums! Deze korting geldt zowel voor een losse pot als voor een abonnement. Een abonnement? Ja! Je kunt het jezelf nu wel héél gemakkelijk maken door elke maand een pot Yummygums thuis te laten bezorgen. Zo kom je nooit gummies te kort en profiteer je ook nog eens van extra voordeel.

Korting stapelen dus! Voor een losse pot betaal je normaal € 19,50, maar met een abonnement én de kortingscode RENMEISJE betaal je slechts € 14,88 voor je eerste maand! Tel maar eens uit wat je met die extra euro’s kunt doen, zeker als jij barstensvol energie zit 😉 Overigens is het abonnement maandelijks opzegbaar, dus wees niet bang dat je ergens aan vastzit. Al hoef je daar niet echt meer voor te vrezen als je eenmaal net zo verslaafd bent aan deze snoepjes als wij zijn..

Heb jij al trek gekregen in deze yummy vitaminesnoepjes? 

Disclaimer: dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Yummygums. Dit verandert echter niets aan mijn standpunt: ik ga alleen samenwerkingen aan waar ik oprecht achter sta en geef altijd mijn eigen eerlijke mening.

Yummygums (3).jpeg

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.