https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Review + WINACTIE: Geef kleur aan je kraanwater met Soof!

Review + WINACTIE: Geef kleur aan je kraanwater met Soof!

Drink jij voldoende water? Of vind je het maar saai, dat pure kraanwater? Je kunt je water natuurlijk heel eenvoudig pimpen met een takje munt of een schijfje verse citroen, maar er is nu zelfs een  gemakkelijkere én lekkerdere manier om je water smaak te geven: Soof Siropen! Wat er zo speciaal is aan deze siropen en hoe jij twee flessen Soof in je favoriete smaken kunt winnen, vertel ik je snel!

Merk met een missie

Soof is een product van Nicole en Daan, die beiden jarenlang werkten in de voedingsindustrie. Daar zagen ze dat de meest ongezonde producten nog altijd het populairst zijn en beiden voelden ze zich geroepen hier verandering in te brengen. Het werd hun doel een merk met een missie te introduceren!

2½ jaar later is hen dat gelukt: hun 100% natuurlijke siropen zijn een feit. Met Soof Siropen brengen ze 4 siropen gemaakt van niets anders dan fruit, groenten en kruiden op de markt. ‘Siropen voor volwassenen’ zeggen ze zelf, maar ik durf te wedden dat kinderen hier ook wel een glaasje van lusten!

Soof Siropen

Soof staat voor Sip On Our Friendship: omdat ze bij Soof graag een slok op vriendschap nemen. Wat een mooie gedachte! De filosofie van Soof is dan ook om met z’n allen een betere wereld te creëren. Zij geloven in eenvoud, transparantie en de kracht van de natuur.

Om die reden bestaat Soof uit niets anders dan concentraat van fruit, groenten en kruiden. Geen conserveringsmiddelen, geen toegevoegde suikers, geen smaak- en kleurstoffen. 100% natuurlijk!

DSC_7240-01.jpeg

Voor jezelf en voor een ander

Het idee hierachter is dat veel mensen water met een smaakje in flesjes kopen, maar we die belasting in vervoer en afval kunnen besparen als we gebruik maken van ons eigen kraanwater! Met één fles Soof kun je 18-47 glazen water met een smaakje maken en bespaar je dus véél plastic flesjes. Zo proberen ze bij Soof het drinken van kraanwater te stimuleren én het milieu te sparen!

Ingrediënten

Soof is op dit moment verkrijgbaar in 4 verschillende smaken. Mijn persoonlijke favoriet is zoete aardappel, kaneel & appel. Uit deze fles haal je zo’n 47 glazen water dat heerlijk subtiel naar appeltaart smaakt. Naast deze smaak is er ook een combinatie van citroen, munt & appel waar je zo’n 38 glazen verfrissend water mee maakt. De mooist gekleurde variant is die met blauwe bes, lavendel, zwarte bes & appel, waarmee zo’n 38 heerlijk licht zoete drankjes maakt. De laatste combinatie is die van wortel, gember & appel: goed voor zo’n 38 glazen water met smaaksensatie.

DSC_7833-01

Uiteraard kun je elk drankje zo zoet maken als je zelf wilt. De aantallen hierboven gelden voor water met een smaakje, dus als je een zoet drankje wilt gebruik je meer siroop. Soof zelf adviseert echter ook zo min mogelijk siroop en zo veel mogelijk water te gebruiken, omdat de siroop natuurlijk wel van nature aanwezige fruitsuikers bevat. Het leuke is echter dat je met een paar druppels Soof al smaak en kleur aan je kraanwater geeft, waardoor water drinken direct een compleet andere ervaring wordt. Zeker voor kinderen, die water met een kleurtje natuurlijk veel lekkerder vinden!

Puur natuur

Wat ik het mooiste vind aan natuurlijke producten is dat je er een gebruiksaanwijzing bij krijgt. Als dat nodig is, weet je dat het écht natuurlijk is! Voor 100% pindakaas geldt bijvoorbeeld dat je deze goed moet roeren, omdat de oliën zich afscheiden en naar boven komen drijven. Voor Soof geldt ook dat ingrediënten soms een beetje van elkaar af kunnen scheiden, dus wordt aangeraden Soof goed te schudden voor gebruik. Puur natuur!

Winactie

Ik ben fan! Sinds ik Soof heb ontdekt weet ik niet meer wat ik moet drinken als mijn fles leeg is. Natuurlijk ben ik ook een enorme theeleut, maar aangezien ik veel thuis werk en altijd dorst heb wissel ik graag af. Wat een luxe is het dan om je koelkast open te trekken en de keuze te hebben uit 4 heerlijke smaakjes om aan je kraanwater toe te voegen?!

Ik voel me verwend en jij kunt dat ook worden! Ik mag van Soof namelijk iemand van jullie blij maken met twee flessen Soof naar keuze! Om kans te maken volg jij @soofdrinks en @renmeisje op Instagram en/of Facebook (@soofdrinks en @renmeisje) en laat je mij natuurlijk (hieronder of onder de post op Instagram of Facebook) weten welke twee smaken Soof jij wilt winnen! Wil je extra kans maken? Tag dan diegene met wie jij proost op een betere wereld! De gelukkige winnaar wordt volgende week zaterdag bekendgemaakt 😉

DSC_7878-01

Disclaimer: dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Soof. Dit verandert echter niets aan mijn standpunt: ik ga alleen samenwerkingen aan waar ik oprecht achter sta en geef altijd mijn eigen eerlijke mening.

 

Volg:
Delen:

20 Reacties

 1. Marinka
  15/03/2018 / 06:53

  blauwe bes, lavendel, zwarte bes & appel en de zoete aardappel, kaneel & appel lijken mij heel lekker ❤️

 2. Eline
  15/03/2018 / 09:03

  Oeeeh fijn! Mijn moeder is al eeuwen op zoek naar een middel om meer water te drinken, en ze heeft zelf liever niet die mierzoete siropen die je bijna enkel kan kopen vandaag de dag! Zoete aardappel, kaneel en appel lijkt mij ook de lekkerste, tesamen met blauwe bes, zwarte bes, lavendel en appel! Super fijn! 🙂

 3. Marjan
  15/03/2018 / 11:02

  Geweldig; meer bekendheid voor Soof! In de winkel waar ik werk verkopen we Soof en bij mij thuis staan ook alle smaakjes in de koelkast. Ik ben fan 🙂

  • Giulia Califano
   15/03/2018 / 11:06

   Wat leuk om te horen! Wat een luxe voor jou dat ze in de winkel waar jij werkt verkocht worden! Ideaal 😀

   • Marjan
    18/03/2018 / 09:42

    Er is zelfs een heuse demonstratie-dag geweest met twee heel enthousiaste dames. Zo konden onze klanten alle smaken proeven op die dag; geweldig!

    • Giulia Califano
     18/03/2018 / 11:57

     Wauw, dat is echt heel leuk!

 4. Ilja
  15/03/2018 / 11:22

  Oh, dat ziet er erg lekker uit! Ik wil wel degene met blauwe bes, lavendel, zwarte bes & appel en degene met zoete aardappel, kaneel & appel. Die klinkken allebei erg lekker! Ik volg jou en soof nu alleen via facebook, want ik heb geen Instagram!

  • Giulia Califano
   15/03/2018 / 15:09

   Dat is helemaal prima, hoor! Via één kanaal volgen is voldoende 😉

 5. 15/03/2018 / 14:20

  Hoi Guilia,

  Het water loopt mij in de mond zoals jij deze siropen beschrijft.
  Ik ben zelf al lang op zoek naar een siroop met naast fruit ook groenten, om mijn plantaardige levensstijl extra te ondersteunen, en deze kende ik nog niet.
  Ik zou heel graag de smaak zoete aardappel, kaneel & appel willen proberen (wegens je enthousiaste beschrijving 😉 en de smaak wortel, gember & appel omdat ik dol ben op gember!

  Groetjes,
  Patricia

  • Giulia Califano
   15/03/2018 / 15:10

   Hihi, leuk om te horen. Ze zijn ook heeeeeel erg lekker!

 6. Rianne
  15/03/2018 / 19:40

  Wauw! Dat is cool!

  Hier wil ik zeker aan mee doen..door mijn nieuwe gezonde levensstijl, ben ik water gaan drinken.. maar ik vond water zo saai.. ik maakte toen de fruitfles, maar ook die begint saai te worden.. en poef! Daar is renmeisje met soof! En ben nu al enthousiast!
  Die zoete aardappel, kaneel en appel lijkt me zo bijzonder! En wortel, gember & appel vind ik ook zeker het proberen waard! Ik hoop dat jij mijn waterfles weer een nieuwe pimp gaat geven met soof!

  Keep up the good work!
  X

  • Giulia Califano
   15/03/2018 / 19:45

   Hahahaha leuk om te horen dat ik op precies het goede moment kwam! 😉

 7. Carolien Schutte
  15/03/2018 / 20:20

  Wauw wat een heerlijke actie mij lijkt die met citroen, munt & appel en die met blauwe bes, lavendel, zwarte bes & appel erg lekker ook voor me zoon zo dat hij ook minder limonade drinkt

 8. Marian B
  16/03/2018 / 11:12

  Hier ben ik wel nieuwsgierig naar. Zou het graag samen met de kinderen proberen. De blauwe bes, lavendel, zwarte bes & appel en de zoete aardappel, kaneel & appel die spreken mij het meest aan.

 9. Marianne
  18/03/2018 / 13:48

  Heerlijk. Wat meer smaak aan mijn water lijkt me fantastisch. Ik ben erg nieuwsgierig naar Sweet Potato, Cinnamon & Apple en Carrot, Ginger & Apple. Wat een mooie flessen om te zien. En een leuke aanbieding in de webshop!

 10. Claudia Diependaal
  20/03/2018 / 13:20

  De lavendel en de zwarte bes lijken mij erg lekker. Ik hoop dat je pagina nu geliked blijft want ik was er net even om te kijken of ik je volgde op Facebook en dat was niet meer zo. Terwijl het gedaan was voor ik je op Instagram ging liken. Erg vreemd.

  • Giulia Califano
   20/03/2018 / 13:57

   Bedankt voor je reactie! Toevallig had ik dit gisteren zelf ook met een andere pagina. Je staat er inderdaad niet bij, maar probeer het gerust later nog eens! Op Instagram heb ik je in ieder geval wel ook al voorbij zien komen, dus komt helemaal goed 😉

 11. Marian zw
  20/03/2018 / 17:58

  Wat een leuke actie, op de gezndheidsbeurs al even mogen proeven, de appel, kaneel vinden we toen heel erg lekker, die willen we nog wel eens drinken en de zwarte bes vind ik zelf heel erg lekker, volg je via insta en facebook

 12. Pieter
  22/03/2018 / 00:52

  Helaas heb ik geen Social Media. Toch waag ik graag een kans voor mijn zwangere vriendin (en mijzelf).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.