https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Recept: Pompoensoep in twee minuten

Recept: Pompoensoep in twee minuten

Wie is er tegenwoordig niet druk? Heb jij aan het eind van een hectische dag zin om lang in de keuken te staan? Ik meestal niet. Hoewel ik koken ook ontspannend vind, heb ik er soms gewoon echt geen tijd voor. Zeker niet als ik ’s avonds door moet werken: dan wil ik even snel iets koken, eten en doorwerken. Op dat soort dagen gooi ik het liefst wat ingrediënten bij elkaar in de hoop dat het smaakt. Staafmixer erdoorheen en proeven maar 🙂 Zo kwam het dat ik onlangs de lekkerste pompoensoep die ik ooit heb gegeten maakte en dat met slechts twee minuten werk! 

Eet smakelijk alvast! Laat je me weten wat je van dit recept vindt?
Reageer hieronder of tag @renmeisje in je foto op Instagram of Facebook!

Pompoensoep in twee minuten

Deze pompoensoep kost je slechts twee minuten werk, maar smaakt als pure verwennerij! Heerlijk puur en gezond, maar stiekem ook gewoon heel erg lekker 😉

Prep Time 2 minuten
Cook Time 5 minuten
Total Time 7 minuten
Servings 3

Ingredients

  • 800 gram pompoenblokjes
  • 2 groentebouillonblokjes
  • 500 ml water
  • Snufje knoflookpoeder
  • Snufje pikante paprikapoeder
  • Plukje verse peterselie

Instructions

  1. Breng de pompoenblokjes samen met de groentebouillonblokjes en het water rustig aan de kook.

  2. Als de pompoenblokjes gaar zijn, pureer je de soep met een staafmixer.

  3. Voeg de kruiden toe en proef. Voeg eventueel naar smaak extra of andere kruiden toe.

Volg:
Delen:

3 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe Rating