https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

WINACTIE: Hoera, de Renmeisje webshop bestaat 1 jaar!

WINACTIE: Hoera, de Renmeisje webshop bestaat 1 jaar!

Vandaag is het feest! Niet alleen omdat het Pasen is, niet alleen omdat het tevens 1 april is, maar ook omdat de Renmeisje webshop vandaag precies 1 jaar bestaat! Dat moet natuurlijk gevierd worden, met een terugblik én vanzelfsprekend een verrukkelijke winactie!

Op veler verzoek

Het is nooit mijn plan geweest mijn recepten zelf te maken en te verkopen, maar blijkbaar was er behoefte aan. Terwijl ik vorig jaar regelmatig lekkere recepten op mijn blog plaatste en liet proeven in de sportschool, ontving ik steeds vaker die ene vraag: ‘Wanneer kunnen we het bij je bestellen?’ Ergens begin maart ging er opeens een lampje branden en dacht ik: waarom ook niet? Een paar weken lang knutselde ik tussen het studeren en werken door aan een webpagina, prijslijsten en verpakkingen. Ik verwachtte niet dat het storm zou lopen, maar vond het wel fijn alles in orde te hebben voor die mensen die me hadden gevraagd wanneer ze iets bij mij zouden kunnen bestellen. Vanaf medio maart antwoordde ik op die vraag dus met trots: ‘Vanaf 1 april!’ Dat was geen grap 😉

IMG_20171217_073439_173141 bestellingen

Inmiddels zijn we dus exact één jaar verder en had ik nooit durven dromen zoveel mensen haast verslaafd te maken aan mijn recepten. Er zijn klanten die élke week twee potten granola willen, mensen die voor ieder feestje hetzelfde gebak bestellen en een enkeling koopt elk nieuw product dat ik laat proeven. In één jaar tijd heb ik 141 bestellingen mogen leveren, waarvan de meesten uit twee of meer producten bestonden. Dat zijn gemiddeld bijna 3 bestellingen per week!

Van online naar offline?

Mensen vragen me nu wel eens: zou je niet zelf een winkel willen openen, een lunchroom of gezellig koffietentje? Met alleen maar van die heerlijke volledige plantaardige producten? Mijn antwoord op die vraag staat echter vast: ‘nee’. Ik sta met alle liefde in de keuken om lekkere recepten te bedenken en van alles op bestelling te bereiden, maar dit zou ik niet full-time en professioneel willen doen. Voor mij is het leuk als hobby, waar ik een klein zakcentje mee bijverdien. Wanneer het echt serieus wordt, haak ik af. Om echt gelukkig te zijn moet ik veel met mijn hoofd bezig zijn, zoals ik dat doe wanneer ik teksten (in opdracht) schrijf. Dát zou ik wel full-time willen doen. Maar eerlijk is eerlijk: stiekem is de combinatie die het afgelopen jaar als vanzelf is ontstaan ideaal! Nu wissel ik het schrijven af met wat uurtjes in de keuken en laat ik talloze mensen in mijn omgeving genieten van plantaardig eten. Wat een fantastisch gevoel!

Peanut Butter Cups

Winactie

Natuurlijk horen er bij zo’n feestje cadeautjes! Het liefst zou ik ieder van jullie een lekkernij opsturen om te laten proeven hoe lekker, gemakkelijk en gezond plantaardig eten kan zijn. Helaas wordt dat een beetje prijzig, maar ik ga wel twee mensen verwennen met een pot granola naar wens!

Om mee te doen volg je Renmeisje natuurlijk via Facebook en/of Instagram en tag je onder het Facebook-bericht en/of de Instagram-post degene die van jou wel een paar hapjes granola mag proeven 😉 Op zondag 8 april maak ik de gelukkige winnaars bekend!

IMG_20171022_100439_182.jpg

Volg:
Delen:

5 Reacties

  • Giulia Califano
   02/04/2018 / 14:26

   Dankjewel!

  • Giulia Califano
   02/04/2018 / 14:25

   Dankjewel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.