https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Review + KORTINGSCODE: Detox met JUIZ~S

Review + KORTINGSCODE: Detox met JUIZ~S

Geef jij je lichaam wel eens rust? Niet alleen door te slapen, maar ook door eens een paar dagen lichter en minder frequent te eten? Je lijf zal je daar dankbaar voor zijn! Natuurlijk voeren onze organen zelf hun dagelijkse detox uit, maar een klein beetje hulp kan soms welkom zijn. Met een detox van JUIZ~S druk je op de resetknop, waardoor je lichaam extra ruimte krijgt om allerlei herstelprocessen uit te voeren. Het resultaat? Je voelt je lichter, denkt helderder en ziet er stralender uit! Loze beloftes of de naakte waarheid? Ik testte het voor je uit én ik mag je een code voor maar liefst 20% op jouw eigen detox of dagelijkse sapjes geven!

Reset

Een detox van JUIZ~S drukt zoals gezegd voor jou op de resetknop van je lichaam. Je eet minder vaak en heel puur, waardoor je lichaam meer tijd en energie over heeft voor diverse herstelprocessen. Je lichaam herstelt zoals je zelf weet immers tijdens de slaap: de periode waarin we niet eten. Wanneer we die periode verlengen door pas later op de dag iets te eten of drinken, verleng je de periode waarin je je lichaam laat herstellen. Wanneer je bovendien je lijf alleen maar voorziet van hele pure sapjes bomvol vitaminen, mineralen en antioxidanten, heeft je lichaam weinig energie nodig om de voedingsstoffen uit deze sapjes op te nemen en je voedsel te verwerken. Met een detox maak je het je lijf kort gezegd dus heel gemakkelijk, zodat het eens andere prioriteiten kan stellen dan alles wat jij naar binnen schuift verwerken!

DSC_8711-01

All Day of Till Dinner

Bij JUIZ~S heb je de keuze uit twee soorten detox: All Day of Till Dinner. Beide soorten detox kun je 3, 5 of 6 dagen lang volgen. Hoe langer je de detox doet, hoe dieper de reset zal zijn.

Als je al eens eerder een detox hebt gedaan, gemakkelijk een paar uur achter elkaar zonder eten kunt en/of echt wilt gaan voor een diepe reset, dan kies je voor de JUIZ~S All Day. Tijdens deze detox vervang je namelijk al je maaltijden door sapjes en één zakje nootjes.

Heb je nog nooit een detox gedaan, heb je een erg actieve baan of sport je veel en/of moet je echt om de 2 à 3 uur iets eten? Kies dan voor de JUIZ~S Till Dinner. Daarmee vervang je je ontbijt en lunch door sapjes en eet je ’s avonds een lichte maaltijd.

Schermafdruk-2018-04-04-11.28.31.png

Gebruiksaanwijzing

Je staat er tijdens je detox van JUIZ~S niet alleen voor. In je pakket ontvang je een uitgebreide handleiding waarin tips gegeven worden om je voeding af te bouwen en op te bouwen en waarin per dag al je instructies staan. Een interessante toevoeging vind ik dat bij alle sapjes wordt aangegeven welke effecten de ingrediënten hebben. Wanneer je dit leest, heb je echt het gevoel goed voor jezelf te zorgen!

Schermafdruk 2018-04-04 11.28.03.png

Naast de instructies die je bij je pakket ontvangt, kun je je ook aanmelden voor dagelijkse e-mails. Je ontvangt dan op elke dag van je detox én de dag na je detox een e-mail met tips, meer informatie en herkenbare verhalen. In de mail van dag één werd bijvoorbeeld uitgelegd dat zwaar sporten niet aangeraden wordt omdat je in een caloriebeperking zit, maar dat deze dagen dus ideaal zijn om interessante documentaires te kijken op Netflix. Inclusief kijktips! Op de dag na je detox ontvang je een mail met tips om de resultaten te behouden: het zou immers zonde zijn om na een paar dagen zo goed voor jezelf te hebben gezorgd binnen no-time weer terug bij af te zijn.

DSC_8704-01

Wat mag je wél?

Bij een detox wordt natuurlijk direct gedacht aan alles wat je niet meer mag. Gelukkig zijn er een paar dingen die je wél mag! De afbouw- en opbouwdagen zijn voor iemand die plantaardig eet vrij simpel: de meeste voedingsmiddelen die je moet vermijden, eet hij of zij al niet. Piece of cake voor mij dus!

Je drinkt elke dag je eerste sapje om 10:00 uur, je tweede sapje om 12:30 uur, je derde sapje om 15:30 uur en je laatste sapje als avondeten. Bij dat laatste sapje mag je iets extra’s, namelijk een zakje nootjes van Bites We Love. Verder krijg je voor elke dag een infusion water, waarvan je mag drinken wanneer je dat zelf wilt. De sapjes van dag één en twee zijn compleet verschillend, maar op dag drie komen er een paar sapjes uit die eerste twee dagen terug. De nootjes zijn elke dag anders, dus het is elke dag een moment om naar uit te kijken iets te mogen kiezen om op te knabbelen!

DSC_8730-01

Mijn ervaring

Na alle uitleg zijn we aangekomen bij het antwoord op de vraag die uit de introductie: loze beloftes of de naakte waarheid? Wat mij betreft toch grotendeels naakte waarheid! Ik voel me lichter (de weegschaal is het daarmee eens, maar dat is na slechts drie dagen voornamelijk vocht), kan me beter concentreren en mijn huid lijkt iets minder vet. Normaal gesproken heb ik al een vrij egale huid van mezelf, maar door stress in de afgelopen periode zijn er aardig wat onzuiverheden aan de oppervlakte komen. Het lijkt alsof mijn huid in de afgelopen drie dagen iets tot rust is gekomen, al durf ik dat niet volledig aan de detox te wijten aangezien ook bepaalde stressfactoren uit de weg zijn geruimd.

Opvallend vond ik dat ik dit keer veel moeite had met de eerste dag van de detox, maar veel minder met dag twee en dag drie. Op dag één had ik veel honger en was ik zelfs twee keer behoorlijk duizelig. Ik besloot een handje noten en een appel extra te eten en dat hielp gelukkig enorm. Op dag twee ervoer ik al veel minder klachten: ik had wel wat honger maar niet zo erg dat ik bijna van mijn stokje ging en duizelig was ik ook niet meer. Dag drie verliep zo mogelijk nog gemakkelijker: het hongergevoel begint te wennen en is zo storend niet meer. Pas als het echt bijna tijd is voor het volgende sapje, kan ik me niet meer concentreren op mijn werk vanwege de honger. Even een half uurtje ontspannen dan maar en na het welverdiende sapje is mijn focus weer terug. Als dag vier t/m zes net zo gemakkelijk zouden gaan als dag drie, zou ik het gerust nog een paar dagen volhouden!

DSC_8732-02

Smaak

Even kort over de smaak, want drie dagen lang iets drinken wat je nauwelijks door je keel krijgt is natuurlijk geen pretje. Gelukkig is dat bij de sapjes van JUIZ~S niet het geval. De meesten waren hartstikke lekker! Sapjes met veel wortel vallen bij mij niet zo goed, dus met die twee sapjes was ik iets minder blij. Vooral de Liquid Salad Spinach en de Liquid Salad Beetroot-Açai zou ik echter wel elke dag willen drinken!

Kortingscode

Speciaal voor wie ook eens een detox of een paar lekkere sapjes van JUIZ~S wil testen, mag ik een kortingscode weggeven! Met de code #renmeisje ontvang je 20% korting op alle Detox sapkuren en Everyday pakketten!* Laat je het mij weten als jij de sapjes van JUIZ~S hebt geproefd? Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt!

*Deze kortingscode is helaas niet meer geldig.

DSC_8709-01

Disclaimer: dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met JUIZ~S. Dit verandert echter niets aan mijn standpunt: ik ga alleen samenwerkingen aan waar ik oprecht achter sta en geef altijd mijn eigen eerlijke mening.

 

 

Volg:
Delen:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.