Hartjes: stiekem onverwachts intens veel genietmomentjes!

Hartjes: stiekem onverwachts intens veel genietmomentjes!

Tijdens het overtypen van mijn dankbare momenten van deze week kreeg ik het gevoel dat er geen einde aan kwam. Een paar keer checkte ik de data: gaat dit echt nog steeds over dezelfde week? Ja! Blijkbaar was het simpelweg een fantastische week en als ik deze hartjes nalees, geniet ik er weer met volle teugen van Hartje Wat is dat toch een heerlijk begin van weer zo’n nieuwe rij van 7 dagen om dankbaar voor te zijn!

Hartjes: 26 maart t/m 1 april


♥  Overheerlijk brood met kruidenboter uit de oven gemaakt: nostalgie ten top!

♥  Geniale photobomb van Samba op de mooiste foto van mijn nieuwste recept: kunnen jullie haar spotten op de foto onderaan dit artikel? 😉

♥  Gezellige les gegeven met grapjes tussendoor

♥  Vast contract!

♥  Vernieuwde website voor Schrijfmeisje gepromoot: positieve feedback!

♥  Mezelf voor het eerst sinds we hier wonen (al bijna 5 jaar) buitengesloten, maar dankzij een lieve buurvrouw en mijn schoonzusje kon ik gelukkig zo weer binnen

♥  Mijn huid voelt weer heerlijk zacht na een maskertje

♥  Eindelijk weer eens tijd om iets lekkers te maken om in de sportschool te laten proeven: de sinaasappelhazelnootpraliné werd door iedereen goedgekeurd!

♥  Gezelligheid met collega’s

♥  Zelf in bed gelezen

♥  Rumba is té lief in bed: ik word wakker met haar héél hard spinnend op mijn borst, ze kijkt me verliefd aan en net als ik beslis dat ik toch echt op moet staan legt ze haar kopje helemaal tevreden op mijn borst.

♥  Heerlijk weer!

♥  Veel telefoontjes voor werk

♥  Prachtige foto’s gemaakt met het onverwachtse zonlicht

♥  Bijna alle schone was weggewerkt

♥  225 paaseitjes verstopt voor de kinderen op de sportschool: wat heerlijk om te doen en wat fantastisch om die blije gezichtjes te zien!

♥  Sojaboontjes snoepen

♥  Gezellig en onverwachts rustig in de Efteling op eerste paasdag met mijn schoonfamilie

♥  Weggedoezeld in de auto

♥  Wanneer ik op mijn buik in bed lig fluister ik één keer “Rumba” en direct ligt ze weer héél hard spinnend op mijn rug, echt in mijn oor te blazen. Eén van haar pootjes strekt ze zoals altijd uit, helemaal langs mijn wang af. Genieten dit!

♥  Ontzettend hard gelachen en veel spelletjes gespeeld

♥  Samen nagenieten van een fijne dag

Brood met kruidenboter uit de oven (1)

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

DutchEnglishItalian