https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Review: Haal de imperfecte natuur naar binnen met een Hueframe

Hueframe

Ik ben dol op bloemen! Vooral de kleuren, die je huis meteen opfleuren. Kijk, ik word er zelfs poëtisch van 😉 Wat ik echter jammer vind aan bloemen is dat ze zo duur zijn en maar beperkte tijd mooi. Van mij hoeft het allemaal niet zo perfect: ik geniet liever van natuurlijke schoonheid overal om me heen. Dankzij de Hueframe die sinds kort voor het raam hangt geniet ik elke dag van bloemen, maar dan helemaal gratis en in harmonie met de natuur!

Hueframe

De Hueframe is een idee van Carmela Bogman, ontwerpster met hart voor de natuur. Carmela wil “de mens bewust maken van de natuurlijke schoonheid om hem heen met simpele en integere producten die de natuur en haar schoonheid omarmen.” Daar hou ik wel van!

De Hueframe is één van haar producten die voor iedereen te koop zijn. De Hueframe is een lijst zonder lijst met een semi-transparante invulling. Het frame bestaat uit twee losse plaatjes die met rubberen ringetjes aan elkaar worden bevestigd. Daarnaast wordt een stevig draadje meegeleverd waarmee je de Hueframe kunt ophangen.

Het idee

De Hueframe is bedoeld om voor het raam te plaatsen, waardoor lichtinval van buiten een prachtig kleurenspel oplevert. Zeker wanneer je kiest voor een gekleurd Hueframe, kan dit voor verrassende beelden zorgen!

Je kunt van alles in je Hueframe plaatsen. Zelf vind ik het een fantastisch idee om ‘afdankertjes’ te gebruiken om van te genieten. Een afgeknakt viooltje, een muntblaadje dat is weggewaaid, een paar bloemetjes van een verlept boeket …

Dankzij het gebrek aan een lijst kun je zelfs iets een stukje uit het frame laten steken. Laat je fantasie dus gerust de vrije loop!

Uiteraard kun je de Hueframe ook voor andere voorwerpen dan bloemen en bladeren gebruiken. Knutselwerkjes van kinderen of een dierbare foto zijn ook prachtig om in dit lichtspel te bekijken!

Verkrijgbaar

De Hueframe is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren (wit, geel en blauw) en drie verschillende afmetingen (148 x 105 mm, 210 x 148 mm en 297 x 210 mm). De frames worden verpakt in een elegante zwarte verpakking en kunnen dankzij hun smalle formaat gemakkelijk via de post verstuurd worden. Zo verstuur je een Hueframe dus ook gemakkelijk naar vrienden of familieleden die wel eens op een andere manier naar de wereld willen kijken!

Harmonie

Ik vind dit een prachtig concept, wat mij weer inspiratie geeft om meer in harmonie met de natuur te leven. Een prachtige bos bloemen die ik krijg zal ik absoluut niet afwijzen, maar zelf kopen is niet nodig als ik ook wat mooie ‘afdankertjes’ in een Hueframe voor het raam kan zetten. Het is niet hetzelfde, maar op een andere manier zeker zo mooi. Het is genieten van de schoonheid van juist ook dat wat niet perfect is!

Haal jij ook zo graag de natuur in huis?

Disclaimer: dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Studio Carmela Bogman. Dit verandert echter niets aan mijn standpunt: ik ga alleen samenwerkingen aan waar ik oprecht achter sta en geef altijd mijn eigen eerlijke mening.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.