https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Happy birthday to me! + WINACTIE #1

Happy birthday to me! + WINACTIE #1

Hieperdepiep hoera, it’s my birthday! 26 jaar alweer, maar gelukkig ben ik niet van plan ooit echt volwassen te worden 😉 Mijn moeder wilde graag een tweeling en eigenwijs als ik ben, besloot ik lekker op 29 mei geboren te worden: met als sterrenbeeld Tweelingen. Inderdaad, toen al vond ik het heerlijk om mensen te plagen met hun multi-interpretabele uitspraken! Gelukkig vind ik het minstens net zo leuk om mensen blij te maken met verrassingen, dus heb ik een heuse feestweek voor jullie in petto 🙂 Op mijn verjaardag zelf starten we natuurlijk met, hoe kan het ook anders, een pot van mijn eigen granola!

26 jaar

Eerlijk is eerlijk, ik heb niet zo heel veel met verjaardagen. Voor het tweede jaar op rij vieren mijn man en ik ze niet eens rond onze eigen verjaardagen en cadeautjes geven we elkaar niet. Het laatste cadeautje dat ik van hem kreeg was mijn verlovingsring, op 29 mei 2015! Aan de finishlijn van de Singelloop in onze eigen stad, op mijn eigen verjaardag, ging hij op één knie. Perfect!

Veel mensen begrijpen niet dat wij elkaar geen cadeautjes aan elkaar geven, maar voor ons is het al jaren vanzelfsprekend. Als we elkaar ergens blij mee willen maken, kan dat op elke dag van het jaar! Datzelfde geldt voor het vieren van onze verjaardagen: dat doen we meestal wel voor familie en vrienden, zij het op een andere dag dan onze eigen verjaardag. Op de dag zelf doen we meestal niets speciaals, al zullen we als we niet hoeven te werken wel proberen niets anders in te plannen zodat we gezellig samen iets kunnen ondernemen of juist thuis op de bank kunnen kruipen. 

Dit jaar ben ik jarig op een dinsdag en moet ik toevallig extra werken in verband met de vakantie van een collega. Dat vind ik helemaal niet erg, want mijn verjaardag vieren met vaste leden in de sportschool, die voor mij stiekem ook een beetje als familie voelen, is ook hartstikke leuk! Al bijna twee jaar lang geef ik op dinsdagochtend les, dus voor de mensen met wie ik al zo lang wekelijks tijd doorbreng bak ik graag een lekkere taart. Nu zijn ze in de sportschool sowieso wel van mij gewend dat ik regelmatig iets lekkers meebreng als ik weer een nieuw recept heb gemaakt, dus ben ik er maar alvast vanuit gegaan dat alle leden die ik tijdens mijn vaste diensten in de rest van de week zie, ook op een stukje taart rekenen 😉 Dat worden dus heel wat taarten deze week, maar hé: je bent maar één keer per jaar jarig! 

Winactie

Natuurlijk vier ik mijn verjaardag graag niet alleen met mijn sportschool”familie”, maar ook met mijn online familie! Daarom heb ik tijdens deze hele week voor elke dag een winactie voor jullie geregeld. Geen enkel bedrijf geef ik de eer om op mijn eigen verjaardag het spits af te bijten, dus vandaag maak je kans op mijn eigen signature dish: granola! Normaal gesproken alleen verkrijgbaar in Weert en omstreken, maar voor winacties maak ik altijd een uitzondering en stuur ik met liefde een pot naar je op 🙂 Om mee te doen hoef je alleen maar Renmeisje te volgen op Instagram en/of Facebook en een felicitatie achter te laten! Twee keer volgen en twee keer een reactie achterlaten is twee keer kans 😀 De gelukkige winnaar ontvangt dinsdag 5 juni van mij bericht! Oh enne, vergeet je niet de rest van de week elke dag even hier terug te komen om kans te maken op onder andere een enorm ontbijtpakket en mijn favoriete theeblend? 

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. Marian Zw
  29/05/2018 / 08:22

  Gefeliciteerd! Haha ik was twee dagen geleden jarig, ook zo’n Tweeling. Ga op beide kanalen meedoen.

  • Giulia Califano
   29/05/2018 / 21:01

   Jij alsnog gefeliciteerd dan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.