https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

WINACTIE #2 – Verwenpakket van Rude Health

WINACTIE #2 – Verwenpakket van Rude Health

“Eat right, stay brilliant”, is het motto van Rude Health. Dat klinkt mij als muziek in de oren! Jou ook? Dan heb ik een mooie verrassing voor je, want vandaag maak jij kans op een enorm verwenpakket van dit heerlijke merk  In dit artikel vertel ik je alles over wat je kunt winnen en hoe je meedoet!

Rude Health

Wist je dat “to be in rude health” betekent dat je blaakt van gezondheid en barst van de energie? Niet gek dat de bedenkers van al dit lekkers die naam bedachten voor hun pure en gezonde producten. Bij Rude Health gebruiken ze alleen ingrediënten die jij zelf ook in je keukenkastje hebt staan: niets onnatuurlijks en geraffineerd. Alle ingrediënten komen uit de natuur, in plaats van uit een fabriek of laboratorium. Ik ben het dan ook helemaal met Rude Health eens dat eten gemaakt moet zijn van écht voedsel, zonder verdikkingsmiddelen, smaakmakers of andere troep. 

Winactie

Zelf mocht ik even voorproeven en ik kan je vertellen: met dit enorme verwenpakket kun je héél vaak héél lekker ontbijten en snacken! Wat staat er dan op het menu?

Twee soorten muesli of een porridge met keuze uit maar liefst 6 soorten plantaardige melk. Als tussendoortje een lekkere boekweitcracker of een heerlijke reep. Mijn favoriet is de Sweet Potato & Cacao!

 

Hoe doe je mee? Volg Renmeisje en Rude Health op Instagram (@renmeisje en @rudehealthnl) en/of Facebook (@renmeisje en @rudehealthnl) en tag iemand met wie jij wel een Rude Health ontbijtje zou willen delen! De winnaar ontvangt op woensdag 6 juni bericht van mij 🙂 

Disclaimer: dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Rude Health. Dit verandert echter niets aan mijn standpunt: ik ga alleen samenwerkingen aan waar ik oprecht achter sta en geef altijd mijn eigen eerlijke mening.

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 30/05/2018 / 08:28

  Wat een geweldig pakket vol lekkers! Ik ontbijt al jaren met dezelfde ontbijtpap met sojamelk of amandelmelk en ben wel aan verandering toe en daarbij wil ik uiteraard briljant blijven ;-).
  Ik zou het healthy ontbijtje willen delen met mijn lieve man met wie ik samen de overstap aan het maken ben van vegetarisme naar veganisme.

  • Giulia Califano
   30/05/2018 / 17:04

   Hihi dat klopt, op Facebook kon je al meedoen maar op Instagram was er iets tussengekomen: die post staat nu online dus je kunt nu ook via Instagram meedoen!

 2. 04/06/2018 / 21:44

  Ik kies voor mijn vriend, Christos Kourtelis. Hij lust echt alles en staat open voor nieuwe, gezonde producten. Ik ben al benieuwd naar zijn reactie!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.