https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

WINACTIE #3 – Meer smaak met Van Beekum Specerijen

WINACTIE #3 – Meer smaak met Van Beekum Specerijen

Hieperdepiep hoera, we zetten deze feestweek vrolijk door! Vandaag vertel ik je graag meer over mijn favoriete kruiden en specerijen, die jij als trouwe bezoeker al in een aantal recepten voorbij hebt zien komen. Dit keer maak jij kans om met deze 5 heerlijke smaken en geuren aan de slag te gaan!

Van Beekum Specerijen

Eind vorig jaar leerde ik van Van Beekum Specerijen kennen en vertelde ik jullie al over mijn ervaringen. Die waren en zijn heel positief! Van Beekum Specerijen heeft een ontzettend ruim assortiment aan kruiden en specerijen, ze houden persoonlijk contact, bieden scherpe prijzen en leveren snel. Bij de meeste kruiden en specerijen kun je zelfs kiezen uit diverse hoeveelheden: zo is de drempel laag om eens iets nieuws uit te proberen met een klein potje, terwijl je van je favoriete kruiden lekker voordelig een grotere voorraad in kunt slaan. Ideaal! 

Prettig is ook dat Van Beekum Specerijen al meer dan 100 jaar kruiden, specerijen en mixen levert en je dankzij die ervaring kunnen helpen met allerlei vragen. Dat is wel iets anders dan in de meeste supermarkten 😉 Ze hebben dan ook een veel groter assortiment dan je gewend bent. Lavendel, sumak en rookaroma ben ik bij ons in de stad nooit ergens tegengekomen! 

Zelf vind ik het heerlijk om met deze ingrediënten te werken en de meest verrassende gerechten te bedenken. Met pumpkin spices, kaneel en steranijs maak je bijvoorbeeld pumpkin spiced oats en met lavendel kook je zo een rustgevend rijstepapje! Stiekem vind ik het leuke van kaneel en steranijs bovendien dat ze zo fotogeniek zijn 😉

Winactie

Wil jij kans maken op dit pakket met kaneelstokjes, steranijs, lavendel, inmaakkruiden en vanillestokjes? Volg dan zowel Van Beekum Specerijen als Renmeisje op Instagram (@renmeisje en @beekumspices) en/of Facebook (@renmeisje en @VanBeekumSpecerijen) en laat weten welk recept jij als eerste met deze specerijen gaat maken. De gelukkige winnaar ontvangt donderdag 7 juni bericht van mij!

Disclaimer: dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Van Beekum Specerijen. Dit verandert echter niets aan mijn standpunt: ik ga alleen samenwerkingen aan waar ik oprecht achter sta en geef altijd mijn eigen eerlijke mening.

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. Anita H.
  31/05/2018 / 23:25

  Ik maak veel gebruik van kruiden en specerijen, maar dan vooral in hartige gerechten. Vanille en kaneel doe ik vaak in de koffie trouwens. Wat ik met deze ingrediënten zou fabriceren? Ik weet het nog niet; daar zou ik even op gaan googelen. Iets met hangop wellicht?

 2. Artienne
  01/06/2018 / 14:53

  Dat worden heel veel lekkere theetjes! Met als eerste lavendelthee, want dát heb ik nog nooit gedronken. Van het vanillestokje maak ik ook graag vanille extract, het kaneelstokje gaat door m’n tajine, steranijs door m’n kaneelbroodjes en de inmaakkruiden kan ik mooi gebruiken voor m’n zoetzure komkommer. Ik ben nu al fan!

  Mijn Instagram-account is ‘arteketennekie’, waarop ik jullie uiteraard volg!

 3. Marloes
  02/06/2018 / 18:45

  Wat een heerlijke kruiden! Wist je dat ik veel ‘zoete’ kruiden ook door hartige gerechten gebruik? Kaneel gaat hier bijvoorbeeld door de nasi. Aangezien ik zonder ‘pakjes en zakjes’ eet, staat mijn kast vol kruiden en zorg ik dagelijks voor heerlijke en eerlijke gerechten.

  Ik zou met deze kruiden in mijn eigen receptenboek gaan zoeken. Het zal zeker iets met rijst worden, want daar is men hier dol op.

  • Giulia Califano
   03/06/2018 / 21:31

   Kaneel door de nasi? Dat ga ik eens proberen!

 4. 04/06/2018 / 21:42

  Ik ben verzot op kaneel en doe het overal door en onder. Ik kan niet wachten om de kaneelstokjes te gebruiken in een Indisch geïnspireerde curry met linzen en kikkererwten!!! Njamnjam…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.