https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

WINACTIE #4 – Calm down met Tastea

WINACTIE #4 – Calm down met Tastea

Follow my blog with Bloglovin

Oké, toegegeven, het is momenteel niet echt weer om de hele dag thee te drinken. Toch drink ik ook met deze hitte elke dag een kop Calm Down van Tastea. Om even tot rust te komen, om mezelf een verwenmomentje te gunnen en gewoon omdat ‘ie zo verrekte lekker is! Ben jij ook zo’n theeleut? Check dan snel hoe jij kans kunt maken op één van de twee potten Calm Down die ik mag verloten!

TASTEA

Een tijdje geleden vertelde ik al over het merk Tastea, dat is ontstaan vanuit een behoefte aan natuurlijke en homeopathische producten. De huidige thee blends zijn ontwikkeld samen met Chinese kruiden- en geneeskundigen en theesommeliers. Zo zorgen ze voor een gebalanceerd assortiment met voor ieder van ons precies dat wat we onszelf wensen. Niet alleen op het gebied van smaak, maar ook op het gebied van wat ons lijf of onze geest op dat moment kan gebruiken. 

DSC_8231-01

CALM DOWN

Sinds die eerste kennismaking ben ik fan, vooral van de Calm Down. Deze thee bestaat uit groene thee China Chun Mee, witte thee Pai Mu Tan, rozemarijn, natuurlijke smaakversterkers, blauwe korenbloem en lavendel. Zodra je de pot opent komt je een sterke frisse en zoete geur tegemoet. Natuurlijk bepaal jij zelf hoe sterk je je thee wilt, door meer of minder bladeren te gebruiken. De thee smaakt heel zacht en toch fris, het geeft je letterlijk én figuurlijk een warm gevoel van binnen. Een smaaksensatie is natuurlijk heel persoonlijk en niet eenvoudig te beschrijven, maar voor mij voelt het alsof ik direct wat spanning loslaat bij de eerste slok thee doordat de thee zo zacht en friszoet smaakt.

Dat is natuurlijk ook precies waar deze kruidencombinatie op gericht is: het zijn 100% natuurlijke kruiden waarvan bewezen is dat ze tot rust kunnen brengen. De Calm Down thee is dus ideaal voor jou als je, net als ik, rustig op de bank zitten als een straf ervaart en snel afgeleid bent tijdens je dagelijkse bezigheden. De thee helpt je weer te genieten van het moment en hoewel ik dat vooraf een mooi verkooppraatje vond, moet ik toegeven dat het niet gelogen is. Natuurlijk is een beker thee geen wondermiddel, maar ik merk wel dat ik bewust kies voor deze thee en niet een andere smaak als ik behoefte heb aan dat rustmoment en dat ik die rust na de eerste slok ook direct vind.

DSC_8234-01

TASTE THE GOODLIFE

De kernwaarden van Tastea zijn geluk, genot en verbondenheid. Een warme beker thee aan het eind van een drukke (werk)dag is niet alleen ontspannend, maar ook een genot voor je lichaam en je geest. Je doet er jezelf dus écht een plezier mee jezelf te verwennen met zo’n luxe thee van Tastea, niet alleen omdat ze zo ongelofelijk rijk van smaak zijn, maar ook omdat je je theekeuze precies kunt afstemmen op waar jouw lichaam en geest op dat moment behoefte aan hebben. In de bewoordingen van Tastea: taste the goodlife.

Winactie

Wil jij kans maken op één van de twee potten Calm Down die ik mag verloten? Volg dan zowel Renmeisje als Tastea op Instagram (@renmeisje en @tastea.eu) en/of Facebook (@renmeisje en @tastea.eu) en laat ons weten wanneer jij wel zo’n rustmomentje kunt gebruiken! De gelukkige winnaar ontvangt maandag 11 juni bericht van mij 🙂 

DSC_8236-01

Disclaimer: dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Tastea. Dit verandert echter niets aan mijn standpunt: ik ga alleen samenwerkingen aan waar ik oprecht achter sta en geef altijd mijn eigen eerlijke mening.

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. Réwana
  01/06/2018 / 07:13

  Een kalm down momentje ’s avonds voor mezelf of om lekker tot rust te komen;) mits mijn 5jarige ook een rust momentje neemt, whaha, maar ik doe graag mee;)

 2. Milou
  01/06/2018 / 14:35

  Ik ben zelf helemaal fan van Tastea! Calm down heb ik nog niet ge probeerd. Maar die zou perfect zijn voor als ze met verbouwen beginnen hier over 2 weken! Jammie! 🎉

 3. Brigitte
  04/06/2018 / 17:30

  Nogmaals gefeliciteerd!! Nu bezig met trainen voor de Nijmeegse 4daagse en na een trainingsdag kan ik wel zo’n lekker rustmomentje gebruiken!!

  • Giulia Califano
   04/06/2018 / 19:36

   Oh wauw, respect!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.