https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

WINACTIE #5 – Innovatieve sauzen van Callowfit

WINACTIE #5 – Innovatieve sauzen van Callowfit

Dressing over je salade, dip bij je frietjes of een karakteristieke saus voor tijdens de barbecue: meestal zijn het niet de meest verstandige keuzes, maar wel de lekkerste! Bij CALLOWFIT® dachten ze er net zo over, dus besloten zij het anders aan te pakken: sauzen zonder vet, suiker, dierlijke ingrediënten, gluten en aspartaam, maar mét veel smaak! Het allermooiste is, dat jij er vier kunt winnen! 

Smaakloos is nergens voor nodig

Volgens de makers van CALLOWFIT® hoef je niets zonder smaak te eten. Smaakloos eten is nergens voor nodig, net zoals vet, suiker en dierlijke ingrediënten niet nodig zijn om smakelijk te eten. De sauzen van CALLOWFIT® zijn dan ook perfect voor echte genieters: vol van smaak en toch gezond. Je kunt de sauzen gebruiken zonder schuldgevoel en dankzij het gebrek aan talloze allergenen zijn ze voor vrijwel iedereen geschikt. Of je nu een glutenintolerantie hebt, suikervrij moet eten of geen dierlijke ingrediënten kunt of wilt eten: de sauzen van CALLOWFIT® kun je wél eten. Serieus, zelfs de honing-mosterdsaus bevat dus geen honing!

Ingrediënten

De sauzen zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals tomaat, zout, peper en kruiden. De grondstoffen zijn gekookt en gekoeld en worden gemengd met aroma’s, verdikkingsmiddelen en zoetstoffen. Alleen dat laatste vind ik persoonlijk natuurlijk een minpuntje: van kunstmatige zoetstoffen ben ik niet bepaald fan. De sauzen zijn hierdoor wel bijna calorievrij en dat is natuurlijk wel héél gunstig! Er bestaan echter ook voldoende natuurlijke zoetstoffen, zoals stevia en erythritol, dus wellicht is het een mooi streven om in de toekomt de sauzen ook nog eens 100% natuurlijk te mogen noemen!

DSC_8177-01

Winactie

CALLOWFIT® heeft 7 verschillende smaken op de markt gebracht: Tasty Toscana, Smoky BBQ, 1.000 Island Style, Caesar Style, Sweety Chili, Honey Mustard Style en Fancy Garlic. Wie weet komen daar binnenkort wel nieuwe smaken bij, maar voorlopig mag jij als je wint gaan genieten van de Smokey BBQ, Sweety Chili, Honey Mustard en Fancy Garlic! Om mee te doen volg je zowel Renmeisje als Callowfit op Instagram en/of Facebook en laat je weten welke saus jou het lekkerst lijkt! De gelukkige winnaar ontvangt maandag 11 juni van mij bericht 🙂 

Disclaimer: dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met CALLOWFIT®. Dit verandert echter niets aan mijn standpunt: ik ga alleen samenwerkingen aan waar ik oprecht achter sta en geef altijd mijn eigen eerlijke mening.

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 02/06/2018 / 08:29

  Wauw wat een toffe sauzen! Ik zou ze allemaal graag eens willen proberen. Sweet chili en garlic zijn denk ik mijn favorieten, al is honing mosterd ook wel erg lekker door een salade!

 2. Bram
  02/06/2018 / 13:24

  mmmm Fancy Garlic! 👍🏼😄👍🏼

 3. Marloes
  02/06/2018 / 18:38

  Smokey barbecue lijkt me heerlijk!!!

 4. Jackie
  02/06/2018 / 20:29

  Honing mosterd, jaaaa die lijkt mee heerlijk maar de knoflook is ook fijn. Daar had ik nog helemaal geen alternatief voor gevonden dus wil ze eigenlijk gewoon allemaal wel proberen!!

 5. Lucinda Huijskens
  02/06/2018 / 20:53

  Oehhh yum yum. Ik ben op zoek naar lekkere dressings omdat ik zelf al zo veel sauzen heb gemaakt om te gebruiken bij bv salades. Maar niks is lekker 😢 ik heb de sauzen wel vaker gezien, maar de stap om ze te kopen is groot. Want wat als je het niet lekker vindt? Dan heb je zo’n fles gekocht met verzendkosten. Is voor mij een te grote stap. Sweet chili vind ik erg lekker maar ik ben ook wel benieuwd naar de garlic en mijn vriend is dol op smokey bbq. 🤤🤤

 6. Stephanie
  04/06/2018 / 09:48

  Oeh wat nice, ben heel benieuwd naar de knoflooksaus, ik heb nog geen goede kunnen vinden sinds ik vegan eet.

 7. Brigitte
  04/06/2018 / 17:28

  Nogmaals gefeliciteerd!! Ik ben wel gek op chilisaus en dat zou ik echt overal op kunnen doen, maar is niet zo goed he… deze zou ik dan ook heeel graag willen proberen!

 8. 04/06/2018 / 21:38

  Ik twijfel tussen de Sweet Chili en de Smokey BBQ… omdat ik de laatste tijd vaak spring rolls maak op zondagavond ga ik voor de Sweet Chilisaus. Ik kan niet wachten om deze uit te proberen op zondagavond !!!

 9. Anita H.
  18/06/2018 / 23:32

  Ik denk dat ik Honey Mustard het lekkerst vind.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.