https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

WINACTIE #6 – Vegan Mystery Box

WINACTIE #6 – Vegan Mystery Box

Tijd voor de laatste winactie van deze feestweek! En wat voor één … Vandaag vertel ik je namelijk niet precies wat je kunt winnen, maar maak je kans op een heuse Vegan Mystery Box! Benieuwd naar wat er misschien wel in zit en hoe jij kans maakt? Lees dan snel verder!

Verrassing

De afgelopen week heb ik jullie mogen verwennen met allerlei winacties in samenwerking met diverse bedrijven. Deze acties lopen momenteel allemaal tot volgende week dus als je nog niet mee hebt gedaan, grijp dan nu nog snel je kans! 

Deze laatste winactie is echter geen samenwerking met een bedrijf. Dit is namelijk een extra grote verrassing: als winnaar weet je niet wat je ontvangt! Ik heb speciaal voor jullie een box samengesteld met allerlei lekkere, handige of interessante vegan spulletjes. Wat er precies in zit, ga ik je dus niet verklappen! Misschien zit er wel een boek in, een lekkere snack, crème, bloemen, een spel, granola, een kaartje, pasta, gereedschap, kruiden … Het enige dat ik je vertel is dat de box uiteraard 100% vegan is! 

Winnen

Hoe doe je mee? Heel eenvoudig: je volgt Renmeisje op Instagram en/of Facebook (twee keer volgen = twee keer kans) en je laat in een reactie weten wat voor artikelen jij het liefst op www.renmeisje.com leest! Zo help je mij direct om jou als bezoeker beter te leren kennen en ervoor te zorgen dat jouw favoriete content vaker voorbijkomt 🙂 De winnaar ontvangt maandag 11 juni persoonlijk bericht!

Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. Marloes
  03/06/2018 / 07:14

  Ik lees gewoon graag alles. 😁 Vroeger kochten we een tijdschrift. Juist de diversiteit spreekt me aan. Lifestyle en recepten houd ik het meest van.

 2. Trudy Hollander
  03/06/2018 / 07:59

  Leuke of gekke dingen die je meemaakt. Vorige week kwam ik terug van het hardlopen en toen stonden de vuilnisbakken in de brand; samen met mijn man snel geblust….!

  • Giulia Califano
   03/06/2018 / 21:31

   Zo hé, dat was schrikken!

 3. Aide
  03/06/2018 / 08:27

  Ik lees altijd graag over vegan snacks of lunches voor onderweg. Daar struggle ik nog wel mee en wil graag wel gezonde dingen eten

 4. 03/06/2018 / 11:25

  Ik volg alles. Om mee te doen! Op naar gezond eten. Ik zou het heel leuk vinden om gezonds en lekkere recepten te vinden op je blog 😊

 5. Anja
  03/06/2018 / 12:30

  Ik zelf ben dol op koken en bakken, dus ik lees het liefst recepten 😉 Ik volg je op fb en insta (met tipsvoorjou1)

 6. Monique Hilverdink
  03/06/2018 / 16:38

  Het liefst lees ik artikelen over duurzaamheid en veganisme. En de recepten natuurlijk! 😋

 7. Inge
  03/06/2018 / 17:15

  Gaaaf een verassingspakket haha🤗😍👏🏻 Allereerst gefeliciteerd Giulia!!🎉🎉 Ik lees het liefste recepten, omdat die mij vaak inspireren om nieuwe ingrediënten te gebruiken of juist lekker snel een gezonde maaltijd te maken! Ik zou het heel tof vinden om dit pakket te winnen en dan zou ik het aan een vegan vriendinnetje geven die liefdesverdriet heeft. 💕 Om haar op te vrolijken!

 8. Brigitte
  04/06/2018 / 17:23

  Ik vind het heerlijk om je lekkere recepten te lezen en ook super om juist over het sporten leuke en gekke weetjes te lezen.

 9. Sabine
  04/06/2018 / 17:35

  Ik lees eigenlijk alles van je (en volg je al heeeeeel lang via Instagram – en nu dus ook via Facebook 🙂 ). Het liefst lees ik alles over eten: lekkere en gezonde recepten voor ontbijtjes zijn mijn favoriet! En verder ben ik zelf ook een renmeisje, dus alles over hardlopen vind ik super leuk. En ik wilde nog zeggen dat ik laatst je foto voorbij zag komen van je huwelijksaanzoek (tenminste het aanzoek dat jij kreeg) en moest toch even een traantje wegpinken, lief!

  • Giulia Califano
   04/06/2018 / 19:36

   Ohh, wat leuk om te horen! <3

 10. 04/06/2018 / 21:36

  Ik ben grote fan van je ontbijtrecepten! het ontbijt is mijn favoriete maaltijd van de dag. Ik wissel af in periodes: van nicecream over warme havermoutpap naar overnight oats… Nieuwe ideeën zijn er om uitgeprobeerd te worden 😉

 11. prinses_mathilde
  06/06/2018 / 08:24

  Ik ben echt gek op verrassingen! 🙂 Hoewel ik je recepten heel lekker en doenbaar vind, zou ik toch graag nog wat meer over hardlopen lezen. Daar hou ik zelf ook ontzettend van en geraak ik maar niet over uitgelezen!

 12. Wilma Vloo
  08/06/2018 / 17:46

  Ik lees het liefst nieuwe recepten, ben ik dol op!!!

 13. Anita H.
  18/06/2018 / 23:30

  Ik lees het liefst over gezonde voeding en heb ook interesse in recepten voor gezonde en vooral makkelijk te bereiden gerechten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.