https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Recept: Chai ijsthee

Recept: Chai ijsthee

Nu de zomer officieel begonnen is en er vanaf aanstaande dinsdag alleen maar zomerse temperaturen op de planning staan, wordt het écht tijd voor zomerse drankjes! Eén van mijn favorieten is een heerlijke koele chai ijsthee. Chai is namelijk niet alleen in de winter heerlijk verwarmend, maar smaakt afgekoeld in de zomer ook lekker verfrissend! Bonuspunt: de mix van kruiden waaruit Chai bestaat zou goed zijn voor je spijsvertering. Kom maar door met dat recept!

Proost! Laat je me weten wat je van dit recept vindt?
Reageer hieronder of tag @renmeisje in je foto op Instagram of Facebook!

Chai ijsthee

Chai is niet alleen in de winter heerlijk verwarmend, maar smaakt afgekoeld in de zomer ook lekker verfrissend! Bonuspunt: de mix van kruiden waaruit Chai bestaat zou goed zijn voor je spijsvertering. Kom maar door met dat recept!

Prep Time 5 minuten
Servings 1

Ingredients

  • 1 zakje Chai thee
  • Scheutje bruisend mineraalwater
  • Schijfje citroen
  • Scheutje agave- of ahornsiroop
  • Kaneelstokje(s) en steranijs voor een extra intense smaak en ter garnering

Instructions

  1. Zet eerst een kop hete Chai thee en laat die afkoelen.

  2. Meng in een groter glas de afgekoelde thee met een scheutje bruisend mineraalwater, een schijfje citroen en een scheutje agave- of ahornsiroop. 

  3. Voeg eventueel kaneelstokjes en/of steranijs toe voor een extra intense smaak.

Disclaimer: dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Albert Heijn. Dit verandert echter niets aan mijn standpunt: ik ga alleen samenwerkingen aan waar ik oprecht achter sta en geef altijd mijn eigen eerlijke mening.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe Rating