https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Recept: Spicy perencocktail

Recept: Spicy perencocktail

Zomerse drankjes met winterse specerijen: waarom niet?! Specerijen zoals gember, kaneel, steranijs en kruidnagel zijn niet alleen heel erg lekker, maar werken ook ontstekingsremmend en stabiliseren je bloedsuikerspiegel. Des te meer reden om ze ook in de zomer te gebruiken, in een verfrissende perencocktail!

Proost! Laat je me weten wat je van dit recept vindt?
Reageer hieronder of tag @renmeisje in je foto op Instagram of Facebook!

Spicy perencocktail

Specerijen zoals gember, kaneel, steranijs en kruidnagel zijn niet alleen heel erg lekker, maar werken ook ontstekingsremmend en stabiliseren je bloedsuikerspiegel. Des te meer reden om ze ook in de zomer te gebruiken, in een heerlijk verfrissend drankje!

Prep Time 1 minuut
Servings 1

Ingredients

  • 1 glas puur perensap
  • 1 scheutje gemberlimonade
  • 1 kaneelstokje
  • 1 eetlepel steranijs
  • 1 theelepel kruidnagel

Instructions

  1. Meng in een glas het perensap met de gemberlimonade.

  2. Voeg de kruiden toe.

Recipe Notes

Ik gebruikte voor dit recept de AH Craft so­da gin­ger ale als gemberlimonade. 

Disclaimer: dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Albert Heijn. Dit verandert echter niets aan mijn standpunt: ik ga alleen samenwerkingen aan waar ik oprecht achter sta en geef altijd mijn eigen eerlijke mening.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe Rating