https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Recept: Zomerzoet vlierbloesemsap

Recept: Zomerzoet vlierbloesemsap

Wist je dat vlierbloesem goed kan helpen tegen hooikoorts? Ideaal natuurlijk in deze tijd van het jaar! Vlierbloesemsap smaakt bovendien heerlijk friszoet, wat het een perfect ingrediënt voor zomerse drankjes maakt. Cheers!

Laat je me weten wat je van dit recept vindt?
Reageer hieronder of tag @renmeisje in je foto op Instagram of Facebook!

Zomerzoet vlierbloesemsap

Wist je dat vlierbloesem goed kan helpen tegen hooikoorts? Ideaal natuurlijk in deze tijd van het jaar! Daarnaast smaakt het ook heerlijk friszoet, wat het een perfect ingrediënt voor zomerse drankjes maakt. Cheers!

Prep Time 1 minuut
Servings 1

Ingredients

  • 1 glas puur troebel appelsap
  • 1 scheutje vlierbloesemsiroop
  • 3 ijsklontjes
  • Verse munt

Instructions

  1. Meng de vlierbloesemsiroop met het appelsap.

  2. Voeg ijsklontjes en verse munt naar smaak toe.

Disclaimer: dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Albert Heijn. Dit verandert echter niets aan mijn standpunt: ik ga alleen samenwerkingen aan waar ik oprecht achter sta en geef altijd mijn eigen eerlijke mening.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe Rating