https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Recept: Raketjes in een glas

Recept: Raketjes in een glas

Je kent ze vast wel: die geel-oranje-rode ijsjes in de vorm van een raket. Raketjes, dus. Echt jeugdsentiment wat mij betreft, maar ze bestaan nog steeds! Toen ik dit zelfgemaakte zomerdrankje proefde, moest ik dan ook meteen aan die raketjes denken. Drie tinten zoet, zeg maar. Lastig uit te leggen, maar je begrijpt me vast beter als je het zelf proeft!

Proost! Laat je me weten wat je van dit recept vindt?
Reageer hieronder of tag @renmeisje in je foto op Instagram of Facebook!

Raketjes in een glas

Je kent ze vast wel: die geel-oranje-rode ijsjes in de vorm van een raket. Raketjes, dus. Echt jeugdsentiment wat mij betreft, maar ze bestaan nog steeds! Toen ik dit zelfgemaakte zomerdrankje proefde, moest ik dan ook meteen aan die raketjes denken. Drie tinten zoet, zeg maar. Lastig uit te leggen, maar je begrijpt me vast beter als je het zelf proeft!

Prep Time 2 minuten
Servings 1

Ingredients

  • 1 glas bruisend mineraalwater
  • 1 scheutje frambozensiroop
  • 1 schijfje sinaasappel
  • 1 schijfje citroen
  • Verse munt
  • 3 ijsklontjes

Instructions

  1. Meng in een glas het bruisend mineraalwater met de frambozensiroop.

  2. Voeg de schijfjes sinaasappel en citroen toe.

  3. Maak af met ijsklontjes en verse munt.

Disclaimer: dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Albert Heijn. Dit verandert echter niets aan mijn standpunt: ik ga alleen samenwerkingen aan waar ik oprecht achter sta en geef altijd mijn eigen eerlijke mening.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe Rating