https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Recept: Zeewierwraps met zilte vulling

Recept: Zeewierwraps met zilte vulling

Vind jij wraps ook zo ontzettend handig én lekker? Je kunt er van alles in kwijt en het smaakt eigenlijk altijd wel goed 🙂 Deze I sea wraps vulde ik met een aantal zoute ingrediënten, die verrekte goed bij elkaar bleken te passen! De wraps zelf zitten al bomvol met voedingsstoffen, waaronder ijzer, magnesium, B-vitamines, vezels en veel jodium: essentieel voor een gezonde stofwisseling! Zeewier is bovendien misschien wel het meest duurzame ingrediënt op aarde, omdat het niet meer dan zonlicht nodig heeft om te groeien. Een lekker recept voor je buik, je lijf én de aarde dus! 

Zeewierwraps met zilte vulling

Deze I sea wraps vulde ik met een aantal zoute ingrediënten, die verrekte goed bij elkaar bleken te passen! De wraps zelf zitten al bomvol met voedingsstoffen, waaronder ijzer, magnesium, B-vitamines, vezels en veel jodium: essentieel voor een gezonde stofwisseling! Zeewier is bovendien misschien wel het meest duurzame ingrediënt op aarde, omdat het niet meer dan zonlicht nodig heeft om te groeien. Een lekker recept voor je buik, je lijf én de aarde dus! 

Prep Time 5 minuten
Servings 4

Ingredients

 • 4 I sea wraps
 • 3 eetlepels zongedroogde tomaten
 • 3 eetlepels olijven
 • 2 bosuitjes
 • 4 handjes rucola
 • 1 handje I sea bacon
 • 3 eetlepels plantaardige boter
 • Flinke snuf zout
 • Flinke snuf knoflookpoeder
 • Diverse groene kruiden naar smaak (peterselie, dille, tijm, oregano, rozemarijn, basilicum, etc.)

Instructions

 1. Snijd de bosuitjes fijn.

 2. Bak de I sea bacon in een koekenpan lekker krokant. Dit kan met olie, maar kan ook zonder!

 3. Meng de boter met het zout, knoflookpoeder en de overige kruiden.

 4. Besmeer elke wrap met de kruidenboter en verdeel hierover de rucola, zongedroogde tomaat, olijven, bosuitjes en I sea bacon.

 5. Rol de wrap op en smul ervan!

Disclaimer: dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Seamore. Dit verandert echter niets aan mijn standpunt: ik ga alleen samenwerkingen aan waar ik oprecht achter sta en geef altijd mijn eigen eerlijke mening.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe Rating