https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Recept: Wraps met plantaardige kip, courgette, bonen en véél knoflook

Recept: Wraps met plantaardige kip, courgette, bonen en véél knoflook

Joehoe, het festivalseizoen is in volle gang en dat hebben ze bij Albert Heijn geweten! De nieuwste Allerhande staat namelijk volledig in het teken van festival food: eten dat je lekker in de hand kunt houden om van te happen. Albert Heijn daagde mij daarom uit om ook een recept te bedenken dat je zo uit de hand kunt eten: een variant op hun succesrecept voor een goed gevulde Libanese wraps. Challenge accepted! Al durf ik mijn wraps nooit zo vol te proppen omdat ik er toch meer dan de helft uit laat vallen … Lekker zijn deze wraps met plantaardige kip, bonen, courgette en vooral véél knoflook wel! Oh, enne: ze bevatten ook nog eens aardig wat eiwitten, dus je legt meteen een goede bodem om weer een poosje door te feesten! Tip: eet ze wel samen met iemand die je die avond niet wil laten omkiepen bij het ruiken van jouw knoflookadem 😉 

Eet smakelijk! Laat je me weten wat je van dit recept vindt?
Reageer hieronder of tag @renmeisje in je foto op Instagram of Facebook!

Wraps met 'kip', courgette, bonen en véél knoflook

Al durf ik mijn wraps nooit zo vol te proppen omdat ik er toch meer dan de helft uit laat vallen ... Lekker zijn deze wraps met plantaardige kip, bonen, courgette en vooral véél knoflook wel! Oh, enne: ze bevatten ook nog eens aardig wat eiwitten, dus je legt meteen een goede bodem om weer een poosje door te feesten! Tip: eet ze wel samen met iemand die je die avond niet wil laten omkiepen bij het ruiken van jouw knoflookadem 😉 

Prep Time 5 minuten
Cook Time 10 minuten
Total Time 15 minuten
Servings 4 wraps

Ingredients

 • 4 wraps
 • 1 pakje plantaardige kipstukjes
 • 1 blik kidneybonen
 • 1 courgette
 • 1 kom ongezoete sojayoghurt
 • Snuf zout
 • Snuf peper
 • Snuf tijm
 • Knoflookpoeder naar smaak

Instructions

 1. Maak courgetti van de courgette met een spiraalsnijder of schaaf.

 2. Bak de plantaardige kipstukjes met knoflookpoeder naar smaak in een koekenpan goudbruin. 

 3. Voeg de courgette toe en bak kort mee.

 4. Laat de kidneybonen uitlekken, voeg toe en bak kort mee. 

 5. Maak een sausje van de sojayoghurt met zout, peper, tijm en knoflookpoeder. Proef en breng naar eigen wens op smaak!

 6. Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking.

 7. Vul de wraps met het kip/courgette/bonen-mengsel en drizzle de knoflooksaus erover.

Disclaimer: dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Albert Heijn. Dit verandert echter niets aan mijn standpunt: ik ga alleen samenwerkingen aan waar ik oprecht achter sta en geef altijd mijn eigen eerlijke mening.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe Rating