https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Recept: Luxe bammetje met avocado, bonen en basilicum

Recept: Luxe bammetje met avocado, bonen en basilicum

Boterhammen: niet mijn ding. Nooit geweest ook, eerlijk gezegd. Toch vind ik goed brood wel heel lekker, maar dan niet zomaar met een laagje pindakaas ertussen. Nee, dan maak ik er ook echt een feestje van! Voor avocadotoast ben ik altijd wel te porren, en al helemaal voor deze luxe variant! In een creatieve bui voegde ik aan mijn simpele geroosterde brood met avocado een aantal interessante ingrediënten toe en tadaa, zo is brood eten wel heel speciaal!

Eet smakelijk! Laat je me weten wat je van dit recept vindt?
Reageer hieronder of tag @renmeisje in je foto op Instagram of Facebook!

Luxe bammetje met avocado, bonen en basilicum

Voor avocadotoast ben ik altijd wel te porren, en al helemaal voor deze luxe variant! In een creatieve bui voegde ik aan mijn simpele geroosterde brood met avocado een aantal interessante ingrediënten toe en tadaa, zo is brood eten wel heel speciaal!

Prep Time 5 minuten
Servings 4 broodjes

Ingredients

 • 4 sneetjes brood
 • ½ avocado
 • 70 gram tomatenpuree
 • Sap van ½ citroen
 • 2 eetlepels kidneybonen
 • 2 eetlepels zonnebloempitten
 • 2 theelepels edelgistvlokken
 • Knoflookpoeder naar smaak
 • Basilicum naar smaak
 • Snufje peper

Instructions

 1. Rooster het brood in een broodrooster lekker knapperig.

 2. Pureer de avocado en meng met tomatenpuree, citroensap, knoflookpoeder, basilicum, peper & zout. 

 3. Verdeel de avocadospread over de sneetjes brood.

 4. Verdeel de kidneybonen over de sneetjes brood.

 5. Bestrooi met zonnebloempitten, edelgistvlokken en eventueel extra blaadjes verse basilicum. 

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe Rating