https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Renmeisje is genomineerd voor de Vegan Awards 2018!

Renmeisje is genomineerd voor de Vegan Awards 2018!

Wat een fantastisch nieuws ontving ik tijdens mijn vakantie: Renmeisje.com is genomineerd voor de Vegan Awards 2018! Deze awards worden jaarlijks uitgereikt door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme en per categorie zijn er slechts 6 genomineerden. Je begrijpt dus dat ik er al APETROTS op ben daartussen te staan! Ondanks dat de andere genomineerden stuk voor stuk toppers zijn, zou het natuurlijk wel helemaal te gek zijn om deze award te winnen! Dus, mag ik een minuutje van je tijd lenen?

Stem dan via veganawards.nl in de categorie beste vegan vlog of blog op renmeisje.com! Vergeet vooral ook niet je stem te bevestigen via de mail 😉 Daarnaast wil ik je natuurlijk onwijs bedanken voor het lezen van mijn blogs, want zonder jou als volger was dit succes natuurlijk nooit mogelijk geweest. Deze nominatie is dus absoluut niet alleen voor mij, maar zeker ook voor jullie!

Wil je meer weten over wat de Vegan Awards precies inhouden? Dat leg ik je graag even uit!

Vegan Awards 2018

Wat is het beste vegan product van 2018? En waar kan je dit jaar het lekkerst uit eten als je voor plantaardig gaat? Op veganawards.nl kun je vanaf 4 september stemmen voor de Vegan Awards 2018, een evenement van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Er kan gestemd worden in acht categorieën, waaronder beste vegan product, beste vegan blogger of vlogger, beste vegan (kook)boek en beste vegan eetgelegenheid. Nieuw is de categorie ‘Beste vegan onderneming’. De genomineerden zijn gekozen door een vakjury, waarbij het publiek vooraf suggesties kon geven. In elke categorie zijn zes genomineerden waar tot en met 24 september op gestemd kan worden via de website www.veganawards.nl.

De Vegan Awards 2018 worden uitgereikt op zondag 28 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Voorzitter van de vereniging Emile Dingemans zal samen met Jon Koeter de uitreiking verzorgen op het grote podium om 17:00. De uitreiking is toegankelijk voor iedereen met een kaartje voor Vegenement VegFestNL. Tickets zijn de hele maand september online verkrijgbaar voor 11 euro in plaats van 12,50 aan de deur via de website van Vegenement.

Jaarlijks worden de Vegan Awards door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) uitgereikt aan door het publiek gekozen initiatieven. De NVV wil met de awards initiatiefnemers in het zonnetje zetten en bedanken voor het laagdrempeliger maken van veganisme. In 2012 startte de Vegan Awards met één award op Wereld Veganisme Dag (1 november) en inmiddels is dit uitgegroeid tot een jaarlijks evenement met de officiële uitreiking tijdens Vegenement VegFestNL.

Stemmen maar!

Reden genoeg om al die vegan initiatieven te ondersteunen, toch?! Ik heb mijn stem inmiddels uitgebracht, en niet alleen voor mezelf uiteraard. Zo stemde ik bijvoorbeeld op de Spicy Vegan pizza van Domino’s als beste vegan product, niet omdat ik zelf zo’n fan ben van fastfood, maar wel omdat ik het fantastisch vind dat een snelle vegan hap eten met vrienden of familie daardoor enorm veel toegankelijker wordt! Het is al diverse keren voorgekomen dat iedereen speciaal voor een pizza van Domino’s kiest, zodat ik ook gezellig mee kan eten! En stiekem probeert er dan iemand wel eens een vegan pizza uit …

Jullie zijn de mooiste beloning

Voor mij is het natuurlijk al een fantastische beloning dat de Nederlandse Vereniging voor Veganisme mij ziet als een waardevolle initiatiefnemer in het vegan landschap! De allermooiste beloning voor alle energie die ik in Renmeisje.com steek zijn echter jullie reacties! Recepten die gemaakt worden, berichtjes van mensen die geraakt zijn door mijn artikelen, lezers die dingen te weten komen waar ze nooit vanaf hebben geweten, alle vragen die jullie mij stellen om jullie verder te helpen, appjes die ik ontvang van fervente vleeseters die trots vertellen dat ze inmiddels 4 keer per week vegetarisch eten en de vele potten granola die ik in de sportschool mag verkopen. Nooit had ik durven dromen zoveel mensen te mogen inspireren! 

De kers op de taart

Natuurlijk ga ik wel voor de kers op de taart: een nominatie betekent ook je best doen om te winnen! Al gun ik het mijn mede-genomineerden van harte, ik vind het wel heel tof als je op renmeisje.com stemt! Dat kost je slechts een paar klikken, maar ik ben je er uiteraard heel erg dankbaar voor 🙂 Ga hier naar de website van de Vegan Awards, stem op renmeisje.com en vergeet ook niet je stem te bevestigen via de e-mail die je ontvangt. Laat het me gerust weten als je gestemd hebt, dat vind ik leuk om te horen!

Oh enne, zie ik jou ook bij de uitreiking van de Vegan Awards op zondag 28 oktober tijdens VegfestNL in de Jaarbeurs in Utrecht?!

Foto door Annelies Verhelst
Foto door Annelies Verhelst
Volg:
Delen:

2 Reacties

    • Giulia Califano
      16/09/2018 / 22:55

      Dankjewel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.