https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Recept: Pompoentaartsmoothie

Recept: Pompoentaartsmoothie

Ken je het boek ‘Hoe overleef je?’ al? Het is dé must-have voor in je boekenkast als jij zin hebt om lang en gezond te leven! Vorige maand mocht ik ter ere van mijn nominatie voor de Vegan Awards een boekenset weggeven, omdat ook dit boek genomineerd is voor een Vegan Award! Het mooie van deze set is dat je in het ene boek alles leert over welk dieet de wetenschap voorschrijft om jaren aan je leven toe te voegen, terwijl je in het andere boek volop recepten en zelfs complete menu’s vindt om die wetenschap in de praktijk te brengen! Ik was direct razend enthousiast over het allereerste recept dat ik uit het kookboek maakte en mag dat vandaag met jullie delen! Ben je klaar voor een life-changing pompoentaartsmoothie?

With a twist

Overigens is dit niet het originele recept: ik maakte twee hele kleine aanpassingen omdat ik twee ingrediënten niet in huis had. In het originele recept gaat pompoenpuree in plaats van pompoenstukjes en amandelboter in plaats van tahin. Hoe het zonder mijn kleine aanpassing smaakt kan ik dus niet garanderen, want ik vind mijn aangepaste versie zo lekker dat ik het daar mooi bij houd! 

Wil je meer recepten uit het boek ‘Hoe overleef je?’ maken? Je kunt zowel het boek als het kookboek via de website van Uitgeverij Passie aanschaffen! Wat mij betreft absoluut de moeite waard 🙂 

Pompoentaartsmoothie

Deze drank smaakt naar pompoentaart in een glas. Wees gewaarschuwd: gevaarlijk lekker!

Prep Time 5 minuten
Total Time 5 minuten
Servings 1

Ingredients

  • 125 gram pompoenstukjes
  • 1 bevroren banaan
  • 3 grote dadels
  • Snufje kurkuma
  • 1 el tahin
  • Pumpkin Spice Mix naar smaak

Instructions

  1. Meng alle ingrediënten samen met circa 250 ml water in de blender tot een dikke, gladde smoothie. 

Eet smakelijk!

Eet smakelijk! Laat je me weten wat je van dit recept vindt?
Reageer hieronder of tag @renmeisje in je foto op Instagram of Facebook!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe Rating