https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Recept: Mijn favoriete groene ijsje als ontbijt

Recept: Mijn favoriete groene ijsje als ontbijt

IJsjes alleen in de zomer? No way! Ik eet net zo graag een ijskoud ontbijt of tussendoortje in de herfst of winter, verstopt onder mijn dekentje en met een beker thee erbij. De logica is ver te zoeken, maar lekker is het wel 😉 Mijn favoriete go-to ijsje is deze, bestaande uit slechts 3 ingrediënten die ik altijd in huis heb. Nooit een excuus om ongezond te ontbijten!

Altijd een ijsje bij de hand

Tip: zorg dat je altijd, maar dan ook echt áltijd, bevroren bananen in de vriezer hebt liggen. Dat is zo verrekte handig! Idealiter pel je ze eerst en stop je ze in stukjes in een bakje in de vriezer, maar als je net zo lui bent als ik gooi je overrijpe bananen gewoon zo met schil en al in de vriezer. Wil ik ’s ochtends ontbijten met bevroren bananen? Dan haal ik die eerst uit de vriezer, ga mezelf dan klaarmaken en tegen de tijd dat ik weer in de keuken ben zijn mijn bananen precies voldoende ontdooid om ze te pellen 🙂

Easy Creamy Nicecream

IJsjes alleen in de zomer? No way! Ik eet net zo graag een ijskoud ontbijt of tussendoortje in de herfst of winter, verstopt onder mijn dekentje en met een beker thee erbij. De logica is ver te zoeken, maar lekker is het wel 😉 Mijn favoriete go-to ijsje is deze, bestaande uit slechts 3 ingrediënten die ik altijd in huis heb. Nooit een excuus om ongezond te ontbijten!

Prep Time 3 minuten
Cook Time 1 minuut
Total Time 4 minuten
Servings 1

Ingredients

  • 2 bevroren bananen
  • 1 handje bladspinazie
  • Flinke scheut kokosdrink
  • Toppings naar keuze

Instructions

  1. Meng de bevroren bananen samen met de spinazie en kokosdrink in een blender tot een romige massa. Voeg liever iets te weinig kokosdrink toe dan direct te veel. Je kunt immers gerust later iets extra's toevoegen, maar iets moeilijker wordt het om het weg te halen.

  2. Schenk je nicecream in een bakje en versier met je favoriete toppings!

Eet smakelijk! Laat je me weten wat je van dit recept vindt?
Reageer hieronder of tag @renmeisje in je foto op Instagram of Facebook!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe Rating