https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Het is een …

Het is een …

… baby! Laten we dat vooropstellen 🙂 En natuurlijk is het allerbelangrijkste dat die baby gezond is! Maar natuurlijk is het ook wel erg spannend om te ontdekken of het een jongetje of een meisje is. Wij ontdekten het vrijdagochtend, onthulden het zaterdagmiddag aan onze familie en vertellen het jullie nu!

Gezondheid boven alles

Natuurlijk is het al een enorme zegen om een kindje te mogen dragen en is het allerbelangrijkste dat dat kindje gezond is. Of we nu een jongen of een meisje krijgen, maakt dan ook uiteraard helemaal niets uit! Stiekem hadden we beiden wel een voorgevoel, dat overigens bleek te kloppen. Natuurlijk juicht ook iedereen bij de onthulling, maar dat hadden ze ook gedaan als het de andere optie was geweest. We juichen omdat we het weten, en dat is feest! Want eerlijk is eerlijk: hoe onwerkelijk het ook nog steeds voelt dat er een nieuw mensje in mij groeit, sinds ik weet of het een hij of een zij is, voelt het ietsje echter. We kunnen nu immers niet meer alleen praten over ‘de baby’ of zoals wij dat doen: ‘stekkie’. Nu kunnen we ook praten over ‘ons ventje’ of ‘ons meisje’!

Laat ik jullie dan ook niet langer meer in spanning laten … Zie hieronder het filmpje van onze onthulling aan de aanstaande opa’s en oma’s, oom, tante en overgrootmoeder!

Het is een meisje! Een mini-Giulia in mijn buik, manlief ziet de bui al hangen 😉

Gender Reveal Party

Dan nog even over dé onthulling. We wilden onze naaste familie er graag bij betrekken en wel een soort typische ‘gender reveal party’ houden, maar wilden geen taart aansnijden of ballon kapot prikken. Een paar weken geleden bedachten we daarom iets wat echt bij ons paste: we zouden onze Google Home Mini en de gekleurde lampen gebruiken die we sinds kort hebben! Die lampen gebruiken we eigenlijk alleen maar om wat extra sfeer te creëren als we bijvoorbeeld een film kijken en de LED-strips gaat manlief op zolder bevestigen voor tijdens het gamen. Maar nu kwamen al die gekleurde lampen dus goed van pas! Zo konden we een duurzame gender reveal doen: we hoefden niets extra’s te kopen en geen afval te produceren. Ideaal! Aan opa Ton, die zelf ook fan is van Google Home Mini, de eer om het geslacht te onthullen: “Hey Google, zet baby aan!”

Binnenkort zal ik meer vertellen over mijn zwangerschap tot nu toe, maar deze kleurrijke verrassing wilde ik alvast met jullie delen! Vanaf nu dus niet meer alleen ‘onze stekkie’, maar ook ‘ons meisje’. Als je op mijn poll op Instagram of Facebook gestemd hebt: had jij goed geraden?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.