Favoriete verhalen uit de maand april

Favoriete verhalen uit de maand april

Zijn jullie klaar voor weer een gezellig kijkje achter de schermen? Vorige maand introduceerde ik deze rubriek en zelf vind ik het heerlijk om zo even terug te blikken op wat ik zoal heb meegemaakt. De dagen vliegen immers zo snel voorbij dat ik soms nauwelijks tijd heb om erbij stil te staan!

Eten

Natuurlijk deel ik regelmatig met jullie wat er op mijn menu staat. Zeker als ik nieuwe ontdekkingen doe of ‘per ongeluk’ een lekker gerecht heb gemaakt! Deze maand gooide ik weer regelmatig wat restjes bij elkaar, maar dook ik ook een aantal keren de keuken in om te bakken. Zowel voor Mengelmoes als voor diverse granolaliefhebbers en onze eigen verjaardagen! Ik maakte voor ons feestje mijn speculoosarretjescake en saucijzenbroodjes. Beiden waren weer een groot succes!

Zwangerschap

Voor sommigen misschien niet heel interessant, maar mijn leven staat momenteel natuurlijk toch grotendeels in het teken van mijn zwangerschap. Over een paar weken worden we gewoon papa en mama! Ik deel niet alles met jullie, maar wel een heleboel. In april werden de babykamer, wieg, box en wandelwagen geleverd, dus deze maand stond vooral in het teken van alles in elkaar zetten en inrichten!

Tips

Iets waar ik altijd intens blij van word, zijn jullie berichtjes! Vragen, tips of foto’s en filmpjes van recepten die jullie hebben gemaakt. Keep them coming! Zelf deel ik natuurlijk ook graag handige tips met jullie. Ik ben iemand die juist vaak door anderen op handigheidjes wordt gewezen, maar een enkele keer ontdek ik iets zelf en dan deel ik dat uiteraard graag!

Katten

Hoewel we de aandacht zullen moeten gaan verdelen als hun babyzusje er straks is, blijven Samba en Rumba natuurlijk onze liefste poezenbaby’s! Zij zorgen voor de meest snoezige en soms ook meest hilarische momenten om te delen …

Thuis

Ondertussen blijven we maar bezig in huis. Er liggen nog genoeg klusjes op ons te wachten! Natuurlijk is het meeste werk voor manlief. Niet alleen omdat ik zwanger ben, maar ook omdat ik twee linkerhanden heb šŸ˜‰ Ik legde in april echter wel de laatste hand aan onze zwarte deuren!

Baby en poezenbaby’s, dat is toch wel het thema tegenwoordig šŸ˜‰ Maar hé, ik deel waar ik zin in heb en jij bent vrij om zelf te kiezen of je daar interesse in hebt. Daar schreef ik eind april een blog over die al heel lang in de wacht stond. Wat was het een verademing om dit verhaal eindelijk te delen! Veel mensen herkenden zich erin, al waren er ook een aantal die juist commentaar hadden op het feit dat ik vond dat ik mezelf moest verdedigen. Tja, zo zit ik nu eenmaal in elkaar. Het lastige van bloggen is dat iedereen een mening over je heeft, maar het leuke aan bloggen is ook dat je zelf bepaalt wat je deelt. Ik denk dat ik daardoor altijd wel een soort haat-liefdeverhouding met mijn online leven zal houden, maar ik vind het ook weer te leuk om volledig los te laten. We zien wel waar de toekomst ons brengt!

Wil je meer kijkjes achter de schermen? Volg me dan op Instagram!

Volg:
Share:

Geef een reactie

DutchEnglishItalian