https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Zwangerschapsupdate: kijkje in de babykamer!

Zwangerschapsupdate: kijkje in de babykamer!

Daar is ‘ie dan eindelijk: de babykamer room tour! Met trots laat ik jullie het kamertje van ons meisje zien, waar ze over een paar weekjes heerlijk in verzorgd en vertroeteld zal worden. Ik ben nu al dol op haar prachtige kamertje en kan niet wachten tot zij het helemaal compleet maakt! Kijken jullie mee?

Bedje

Als je het kamertje binnenloopt, kom je als eerste haar ledikantje tegen. We kochten een driedelig kamertje: ledikantje, commode en kast. Alles in dezelfde stijl en kleur dus. Mooi wit, lief en toch ook een tikkeltje stoer!

Boven het bed hangt een letterslinger van Xenos die we straks als ze er is kunnen aanpassen, zodat haar naam of een andere mooie tekst boven haar bedje hangt. Grappig weetje: toen ik de slinger klaar had stuurde ik een filmpje naar de opa’s en oma’s en dachten zij na het lezen van de w, e, l, k, o en m dat de naam van ons meisje met een l zou beginnen! Pas toen er een i, e en f achteraan kwamen, hadden ze door dat we haar naam echt niet zomaar zouden verklappen 😉 Wie weet begint het wel met een l, wie weet ook niet! Nog heel eventjes geduld …

Commode

Bij dit kamertje hadden we de keuze uit een commode met alleen drie lades en een commode met drie lades én een deurtje. Wij kozen zoals je ziet voor dat laatste en daar ben ik tot nu toe erg blij mee! De commode is zo extra breed en we hebben lekker veel opbergruimte. In het kastje liggen nu luiers, billendoekjes en badcapes. In de lades liggen hydrofiele doeken en allerlei kleine spulletjes zoals speentjes, kruiken, washandjes, etc.

Bovenop de commode ligt uiteraard een verzorgingskussen en er staan twee doosjes. Eentje met luiers en eentje met verzorgingsproducten.

Kast

Tegen de laatste muur in de slaapkamer staat de kledingkast, bestaande uit vier deuren en twee lades. We vonden dit zo’n tof design met die panelen! Afgrijselijk om zelf in elkaar te zetten, maar nu het eenmaal staat zijn we er heel blij mee. Hierin hangen en liggen natuurlijk al haar kleertjes, het beddengoed en wat dekentjes. Niet geheel onbelangrijk: bovenop de kast staat de babyfoon!

Oh, en daar in de hoek vind je nu natuurlijk de maxicosi en koffer. Wij zijn klaar om te vluchten! 😉 Daarnaast, achter het bedje, staat een leuke poef. Zo’n exemplaar hebben we ook in de woonkamer staan. Heel handig om op te zitten en ideaal om spulletjes in op te bergen! Deze poef is nu leeg, maar zal vast snel genoeg gevuld worden met allerlei speelgoed.

Schommelstoel

Ontzettend blij ben ik ook met de schommelstoel die in haar kamertje staat! Dit was het eerste meubel dat we in huis hadden, omdat ik deze al voordat ik zwanger was op het oog had. Bij de Lidl! Ik zit er nu al dolgraag in en zie mezelf op dit plekje heel wat voedingen met haar doorbrengen. Genieten!

Accessoires

Natuurlijk is een babykamer niet compleet zonder een aantal leuke accessoires! Wij schaften bij de aankoop van het kamertje ook de bijpassende wandplank aan, waar ik wat leuke spulletjes op heb gezet. Op de vensterbanken staan twee planten, die zorgen voor wat extra zuurstof en natuurlijk groen in de kamer. Was het je al opgevallen dat ik van groen houd? 😉

Aan het plafond hangt dus ook een groene lamp, dezelfde als op onze eigen slaapkamer. Naast de commode staat een simpele grijze prullenbak en naast het bedje een grote witte wasmand. Naast de kast staat een grote hamster, die manlief ooit voor mij bij Albert Heijn kocht. We hebben ook een iets kleinere vrouwelijke variant, die bij ons op de slaapkamer staat.

In het bedje ligt Don de ezel op ons meisje te wachten! Die zullen we straks voor de veiligheid wel op de commode leggen als ze gaat slapen, maar daarmee kunnen we in ieder geval fijn muziekjes of geluiden zoals ze die kent vanuit mijn buik afspelen om haar gerust te stellen. Het apparaatje dat we dan in de knuffel stoppen ligt nu nog op onze slaapkamer, omdat we af en toe alvast wat muziekjes afspelen zodat ze die straks herkent.

Als laatste zie je naast de commode een hele stoere ladder staan, waar ik nu een dekentje en een lief pakje aan heb gehangen. Uiteraard kan ik straks lekker afwisselen met diverse accessoires om er elke keer weer iets gezelligs van te maken!

Het kamertje zelf kochten we bij Babydump en de accessoires komen overal vandaan. Vooral veel van Hema en Xenos, maar ook wat van bijvoorbeeld Jysk en lokale winkeltjes in de stad. Shoppen voor je baby is toch het allerleukste wat er is!

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje te krijgen in het kamertje van ons meisje. Nu maar hopen dat ze er zelf net zo blij mee is als wij! 😉

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. Karin
  25/05/2019 / 07:08

  Dat kleine meisje wil straks alleen maar slapen in d’r prachtige kamertje.
  Vind ’t er super gezellig uitzien

  • Giulia Califano
   25/05/2019 / 20:46

   Dankjewel! Dat zou fijn zijn als ze graag in haar kamertje wil slapen 😉

  • Giulia Califano
   25/05/2019 / 20:47

   Dankjewel voor je reactie, leuk om te horen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.