https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

HG ECO doet óók wat het belooft + WINACTIE!

hg eco

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: schoonmaken is nu niet bepaald mijn hobby. Ik heb dan ook totaal geen verstand van hoe je bepaalde klusjes het beste aanpakt en welke schoonmaakmiddelen je waarvoor nodig hebt. Wat dat betreft ben ik groot fan van specifieke producten voor specifieke oplossingen, zoals HG ze produceert. Op de fles van elk schoonmaakmiddel staat precies waarvoor je het gebruikt. Handig! Enig nadeel? Zulke krachtige reinigingsproducten zijn nu niet altijd even milieuvriendelijk. Wat ik tot voor kort echter niet wist, is dat HG ook een complete lijn met ecologische producten heeft ontwikkeld! Ik mocht alle 12 producten van HG ECO testen en vertel je graag waarom zowel mijn man als ik daar erg blij van werden. En het wordt nog mooier, want aan het eind van deze blog lees je hoe jij kans maakt om ook een ecologisch schoonmaakpakket van HG te winnen!

HG doet wat het belooft

Eerlijk is eerlijk, van alle schoonmaakmiddelen die wij in huis hebben werken die van HG het allerbeste. Ze zijn niet goedkoop, maar wel effectief. En daarmee op de lange termijn natuurlijk alsnog een betere investering dan goedkopere schoonmaakmiddelen die hun werk niet goed doen. Vooral mijn man is groot fan, aangezien hij meestal de wat grondigere klusjes oppakt, zoals het schoonmaken van de oven. Maar sinds ik een jaar geleden een balpen in de wasmachine tegenkwam, kan ook ik niet ontkennen dat HG écht doet wat het belooft!

hg eco

Wie mij destijds al volgde herinnert het zich wellicht nog: we hadden een was aangezet met hoofdzakelijk nieuwe kleren (die we een paar weken later aan zouden trekken tijdens onze zwangerschapsshoot) en álles zat onder de balpenvlekken. Ik heb gejankt! Wáárom moest dit nou precies bij al die nieuwe kleren gebeuren? Op Instagram deelde ik deze crisis en vroeg ik om tips. Van alles heb ik geprobeerd, maar het enige dat echt goed werkte was HG vlekweg. Een aantal kledingstukken heb ik meerdere keren moeten behandelen, andere waren in één keer weer schoon. Zonder twijfel kocht ik een tweede flesje HG vlekweg en met succes, want na meerdere wasbeurten waren echt álle balpenvlekken verdwenen! Wat een opluchting; niet alleen voor de fotoshoot, maar natuurlijk vooral voor al die kleren die we anders niet meer met goed fatsoen hadden kunnen dragen. Zo’n zonde!

HG ECO: 12 ecologische schoonmaakproducten

Sindsdien begrijp ik dat sommige specifieke klusjes ook echt om specifieke reinigingsmiddelen vragen. Dat weten ze bij HG maar al te goed, want zij ontwikkelen en produceren al jarenlang effectieve schoonmaakproducten. Maar wat ik dus niet wist, is dat ze dat sinds anderhalf jaar ook ecologisch doen!

De producten van HG ECO bieden de vertrouwde effectiviteit van HG, maar dan een stuk duurzamer. Ze zijn vrij van schadelijke stoffen zoals conserveringsmiddelen, kleurstoffen, microplastics en chloor en worden verpakt in 100% recyclebare flessen. HG vlekweg is er helaas (nog) niet in een ecologische variant, maar deze 12 producten wel:

Goed, hè? Zo is het immers een heel stuk gemakkelijker om een duurzamere keuze te maken! Natuurlijk hebben wij deze producten al uitvoerig getest en we kunnen niet anders dan toegeven dat ook HG ECO doet wat het belooft. Het ruikt prima, je hebt er niet veel van nodig en het is hartstikke effectief. Ja, je betaalt er wat meer voor, maar als je de aanbiedingen in de gaten houdt hoeft grondig schoonmaken zo helemaal niet moeilijk of duur te zijn. Daar ben ik als moeder van twee jonge kinderen die overal in een mum van tijd weer een bende van maken maar al te blij mee!

hg eco

Winactie

Om te vieren dat we met de producten van HG ECO weer een klein stapje zetten richting een betere wereld, mag ik van HG twee pakketten verloten met mijn zes favoriete producten! Dat zijn de ovenreiniger, kalkverwijderaar, toiletgel, ontstopper, kookplaatreiniger en vloerreiniger. Wil jij kans maken op één van de twee pakketten met deze zes producten van HG ECO? Laat dan hieronder of op Instagram of Facebook een reactie achter waarin je laat weten waarom jij deze producten echt eens moet proberen. Natuurlijk vinden we het ook hartstikke leuk en gezellig als je ons volgt via @bijmamathuis en @hg_nederland. Ik loot één winnaar via de reacties hieronder en één winnaar via social media. Om dubbel zoveel kans te maken mag je ook op beide manieren meedoen 😉 De winnaars ontvangen op woensdag 17 augustus bericht van mij!

hg eco

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking en bevat affiliatelinks. Je leest hier meer over in mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

21 Reacties

 1. Marloes de Vetten
  09/08/2022 / 11:41

  Ik ken HG goed, alleen de Ecoversie nog niet. Ik zou deze graag eens testen. Sinds kort was en afwas ik al met ecologische middelen. Nu is poetsen aan de beurt.

 2. Laura
  09/08/2022 / 12:06

  Altijd handig te gebruiken in de opvang! Als gastouder krijg je dagelijks vlekken, die er niet altijd uit gaan. Dit zou mij de kans geven om de eco variant uit te proberen!

 3. Danielle verhaegh
  09/08/2022 / 12:54

  Ik wil ze graag uitproberen! Fijn dat er ook een eco lijn is nu!

 4. Sabrina
  09/08/2022 / 12:59

  Schoonmaakproducten die doen wat ze beloven zijn altijd welkom. Het feit dat ze Eco zijn is helemaal top. Ik zou ze dan ook graag winnen!🍀

 5. Nan
  09/08/2022 / 13:46

  Ik wel graag kansmaken op dit pakket zodat ik makkelijker met plezier op een natuurvriendelijke manier kan schoonmaken 💚

 6. Jonina
  09/08/2022 / 14:12

  Oeww Deze zou ik zo graag willen winnen!! Ik weet dat HG doet wat ’t beloofd, maar idd niet erg milieuvriendelijk.. Tot nu! Dus jaaaaa hier zouden wij heel erg blij van worden 😍💖

 7. Marian ZW
  09/08/2022 / 14:52

  Ik maak graag kans op zo’n pakket. Hier ook voor elke klus een andere fles, wel zo duidelijk. HG vind ik altijd fijn werken maar idd niet zo best voor het milieu…. Ik zou dan ook heel graag eens kennis maken met deze eco lijn en hopelijk werkt dit dan ook net zo fijn als de HG producten die ik normaal gebruik. Dat zou een klein stapje zijn voor een beter milieu

 8. Ankie
  09/08/2022 / 17:39

  Oh wauw, wat een cadeautje dat je dit nag verloten! Ik doe graag mee……genoeg te poetsen in een huis met 3 kinderen en als het dan ook nog eens een milieuvriendelijk manier is, is het met recht een win win situatie!

 9. Lieke van Veen
  09/08/2022 / 20:18

  Ik maak graag kans voor mijn zusje. Ze is net op kamers gegaan.

  • Vivian Bauptit
   10/08/2022 / 17:55

   Super fijne winactie en ik kan mij helemaal vinden in wat je zegt over het schoonmaken het is ook niet echt mijn favoriete bezigheid en weet soms ook niet hoe je alles precies goed moet doen 🙈
   Daarom zou een HG pakket zeer welkom zijn en dat er nu een Eco lijn is is echt geweldig en ben heel erg benieuwd naar deze producten dus ik doe graag mee met de loting!❤️

 10. 09/08/2022 / 22:55

  Ohhhh ikke!!

  Met 2 kleine kindjes moet er heel veel gepoetst worden. En hoe fijn dat het nu ook nog milieu vriendelijk is! En het is ook niet mijn grootste hobby, maar het moet nu eenmaal heeeel erg vaak gebeuren.

  Dusss duimen maar!!

 11. Angela
  09/08/2022 / 22:58

  Ohhh ikke!

  Heel graag want met twee kleine kindjes ontkom je niet aan veel en vaak schoonmaken!
  En hoe fijn dat het nu ook nog eens milieu vriendelijk is.

  Duimen maar!!
  Ik wil heeeeel graag winnen

 12. Lisette
  10/08/2022 / 07:54

  Hi, Ik zou graag winnen. Met mijn nesteldrang kan ik wel wat eco schoonmaakmiddel gebruiken ipv al die chemische zooi! Kom maar op 😊

 13. Brigitte
  10/08/2022 / 11:29

  woow altijd met tegenzin dit soort producten alleen uit noodgreep gebruikt, maar deze wil ik nu wel heel erg graag testen! Ben vooral benieuwd naar die kalkverwijderaar en of die nog iets moois kan maken van onze douche!!

 14. betty
  10/08/2022 / 12:16

  Ik kende HG nog niet,Ik wil de producten graag uitproberen! Fijn dat er een eco lijn van is!

 15. Anita H.
  10/08/2022 / 16:54

  Ik ken HG wel en heb er ook vaker producten van gebruikt. (Heeft ook een goede naam.) Had wel moeite met het feit dat dit merk niet op natuurlijke basis was. Dus dit is wel een vooruitgang. Ik ben benieuwd.

 16. Ilona
  11/08/2022 / 07:44

  Jaaa! Super leuk! Ik ben altijd al fan geweest van HG, maar vanwege de slechte stoffen afgehaakt. Zo fijn dat ze nu een eco lijn hebben! Deze zou ik graag proberen!

 17. Anne roos
  11/08/2022 / 07:45

  Oeeeh geweldig! Dit is zóó leuk! 😍 eindelijk goede producten die eco zijn én goed schoonmaken! Ik ben heel benieuwd naar deze en zou ze graag proberen!

 18. Peter V
  14/08/2022 / 09:39

  Ik ben groot fan van de producten van HG, maar ken de ECO lijn nog niet. Ik maak heel graag kans op deze leuke manier kennis te mogen maken en uit te proberen of ze net zo goed werken, maar net wat vriendelijker voor het milieu zijn! 😊♥️🧽🪣🎁🤞🏼🍀

 19. Corinne de Graaf
  14/08/2022 / 23:52

  Ik ben benieuwd naar de eco versie van hg.
  Dus ik doe mee voor het pakket.

 20. Elice
  16/08/2022 / 23:01

  De producten van HG gebruik ik weleens en die werken goed. De eco varianten heb ik al wel in de winkel zien staan, maar nog niet geprobeerd. Ik doe graag mee om ze uit te proberen want eco is beter voor iedereen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.