https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Granolabakboek bestellen

12 unieke recepten, alles wat je moet weten om zelf de allerlekkerste granola te maken én mijn ultieme tips & tricks! Je leest en ziet het allemaal in dit granolabakboek. Van granola met chocolade tot granola met boerenkool, van de goedkoopste ingrediënten tot de handigste materialen en van Kerstmis tot aan Pasen: je krijgt voor méér dan elke maand inspiratie. Ik waarschuw je: je krijgt gegarandeerd trek zodra je dit e-book opent!

En terecht, want er gaat niets boven zelfgemaakte granola. Die bak je gewoon in jouw eigen keuken! Met ingrediënten uit de supermarkt om de hoek, of misschien wel een voordeliger adresje nét iets verder weg of online. Dankzij de tips uit dit e-book bespaar je binnen een mum van tijd tientallen euro’s! En die besparing loopt alleen maar verder op als jij eenmaal de smaak te pakken hebt 😉

Het allerleukste is namelijk dat je veel meer dan 12 recepten krijgt. Het houdt hier nog niet op! Met alle informatie en tips uit dit granolabakboek kun jij de komende tijd non-stop experimenteren. Houd je me een beetje op de hoogte van al je creaties? Gebruik de #granolabakboek wanneer je een foto deelt op Instagram, zodat ik jouw foto kan delen en je anderen kunt inspireren!

Granolabakboek bestellen

Het granolabakboek is verkrijgbaar vanaf zaterdag 3 april 2021. Bestellen doe je heel eenvoudig via onderstaand formulier. Zodra je betaling geslaagd is, ontvang jij het granolabakboek in je mailbox!

Adventskalender

Let op: ontving jij eind vorig jaar mijn adventskalender? Dan heb je nog een kortingscode liggen! En niet alleen jij: ook je vriend of vriendin! Zoek deze kortingscode op en stuur mij een berichtje om te profiteren van 25% korting! Zorg ervoor dat je vriend of vriendin ook even jouw naam of e-mailadres vermeldt, zodat ik kan verifiëren dat jullie beiden recht hebben op deze korting. Doe er je voordeel mee!

granolabakboek

Granolabakboek bestellen

€ 7,45 (incl. btw)Totaal