Over Giulia

17 juli 2018, Weert

Giulia

Een 26-jarig klein temperamentvol Italiaans opdondertje met grote dromen. Zo omschrijf ik mezelf graag! Voor mij is een rondje in mijn hardloopschoenen door de natuur met alleen mijn muziek het ideale moment om dankbaar te zijn voor al het moois dat het leven ons biedt, ondanks dat we daarvoor soms de zon achter de wolken moeten zien schijnen of moeten leren te dansen in de regen.

Renmeisje.com

Deze blog is begonnen als fusie van twee van mijn grootste passies: hardlopen & schrijven. Ik schrijf over hardlopen. Doelen zijn er om na te streven, dromen zijn er om waar te maken. Stap voor stap – met hardlopen gaat dat natuurlijk vrij letterlijk – van klein naar groot en continu in beweging. Zo beweegt ook Renmeisje.com met mij mee! Inmiddels is deze website daarom meer een lifestyleblog geworden over alles wat met bewust, gezond en gelukkig leven te maken heeft. Verwacht vooral veel kleurrijke plantaardige recepten en artikelen over veganisme, duurzaamheid, een positieve mindset, geluk, nieuwe producten, gezondheid, natuur, tuinieren, yoga, mindfulness en natuurlijk ook hardlopen.

Giulia

Na een stormachtige jeugd waarover vast ooit een boek van mij verschijnt, creëer ik nu graag mijn eigen storm op zee door mijn grote, ogenschijnlijk onmogelijke dromen na te jagen. Als eigenzinnige wijsneus doe ik graag het onverwachte: telkens blijf ik het onzekere meisje in mezelf verbazen met wat ik kan, regelmatig overdonder ik anderen met mijn onuitputtelijke passie en na een jarenlange strijd durf ik eindelijk met horten en stoten mijn ware zelf te onthullen en elke dag een klein beetje meer van mezelf te houden.

In augustus 2016 ben ik getrouwd met mijn grote liefde, waarmee ik al een aantal jaren samenwoon gezellig met onze twee poezendochters Samba en Rumba. In het dagelijks leven werk ik in een sportschool waar ik lessen BodyBalance verzorg. Daarnaast heb ik een aangeboren Italiaanse liefde voor de keuken, dus staat mijn Instagram feed niet alleen vol met hardloopfoto’s, maar ook met de meest kleurrijke gezonde plantaardige gerechten. Diverse van deze recepten maak ik bovendien op bestelling in mijn webshop of laat ik proeven tijdens workshops! Ten slotte werk ik als zelfstandig tekstschrijver, dat waarvoor ik aan Universiteit Utrecht ben afgestudeerd. Dit doe ik onder de toepasselijke naam Schrijfmeisje. Je ziet, vervelen hoef ik me niet!

 

Lace up, go outside. Find the rhythm, look up at the sky and contemplate how amazing life is.
Breathe it in. Then keep running

 

2 Reacties

Geef een reactie

DutchEnglishItalian