https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Over mama

Kletskous en kletskous junior

Mama, dat ben ik: Giulia. Mocht je je afvragen hoe je dat uitspreekt: als ‘Djoeliaa’. Zoals in Romeo & Julia. Of Julia Roberts. Capisce?

Ik omschrijf mezelf graag als een temperamentvol Italiaans opdondertje met grote dromen. In werkelijkheid ben ik best rustig. Het zijn vooral mijn stembanden die overuren maken 😉 En sinds 18 juni 2019 rent er hier in huis nog zo’n kletskous rond: Ella. Al is haar zusje Zoë (geboren op 20 september 2021) ook al hard op weg om een enorme praatjesmaker te worden. Hun poezenzusjes Samba en Rumba én hun papa Kevin maken ons huishouden compleet. 

Wat wij zoal doen, naast heel veel kletsen? Eten, lezen, spelen, tuinieren, poetsen, opruimen, klussen, werken en soms zelfs slapen. Al is dat laatste helaas de grootste hobby van mijn kinderen …

Bij mama thuis

Ella, Zoë en ik brengen een groot deel van onze tijd samen door. Dat is een bewuste keuze: door als zelfstandig ondernemer te werken, kan ik mijn tijd zo indelen dat ik veel tijd met mijn dochters door kan brengen. Twee keer in de week gaan zij een dag naar de gastouder en beide grootouders passen een paar uurtjes op. Verder genieten wij samen van alle avonturen die een peuter en een baby kunnen beleven!

Op bijmamathuis.com, mijn ‘online thuis’, vertel ik je over hoe ik dat doe: het moederschap combineren met een eigen onderneming. Maar ik vertel je veel meer dan alleen dat! Ik neem je ook mee in mijn dagelijkse beslommeringen. In mooie herinneringen die we maken, maar ook dilemma’s waarmee ik worstel. In plantaardige recepten die ik zelf bedenk, maar ook in kant-en-klare producten die ik ontdek. In mijn poging om duurzame keuzes te maken, maar ook in mijn verlangen naar gemak. Kortom, ik geef je een kijkje in mijn dagelijks leven. En ik weet zeker dat jij er een heleboel in zult herkennen! 

peuter zindelijk

Mama én ondernemer

Wat doe ik dan precies als ondernemer? Nou, ten eerste wil ik er voor jou zijn! Via mijn blog, Instagram, Facebook en Pinterest hoop ik jou herkenning, tips en inspiratie te bieden. Daarnaast schreef ik een e-book over mijn absolute ‘signature dish’: granola. Daarin vind je al mijn tips & tricks vinden om de allerlekkerste granola te bakken. Gewoon in je eigen huis!

Ik werk echter hoofdzakelijk als tekstschrijver en online content creator. Dat doe ik onder de naam Schrijfmeisje! Iets gemakkelijker uit te spreken en te schrijven dan Giulia 😉 Ik schrijf onder andere websiteteksten, persberichten en blogs voor diverse kleine en grote bedrijven. Daarnaast beheer ik ook de social media accounts van enkele lokale ondernemers. Hartstikke leuk om te doen!

Toekomst

Voor de toekomst heb ik talloze plannen. Maar zoals je vast wel herkent, heb ik meer ideeën dan tijd! Gelukkig ben ik nog jong, en door goed voor mezelf te zorgen hoop ik zoveel mogelijk van al die mooie dromen te mogen verwezenlijken. Hoe en wanneer, dat lees je vanzelf hier. Bij mama thuis!

tweede trimester
Foto door Lisa Ronde Fotografie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.