https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Over mama

Kletskous en kletskous junior

Mama, dat ben ik: Giulia. Mocht je je afvragen hoe je dat uitspreekt: als ‘Djoeliaa’. Zoals in Romeo & Julia. Of Julia Roberts. Capisce?

Ik omschrijf mezelf graag als een temperamentvol Italiaans opdondertje met grote dromen. In werkelijkheid ben ik best rustig. Het zijn vooral mijn stembanden die overuren maken 😉 En sinds 18 juni 2019 rent er hier in huis nog zo’n kletskoud rond: Ella. Haar poezenzusjes Samba en Rumba én haar papa Kevin maken ons huishouden compleet. 

Wat wij zoal doen, naast heel veel kletsen? Eten, lezen, spelen, tuinieren, poetsen, opruimen, klussen, werken en soms zelfs slapen. Al is dat laatste helaas niet Ella’s grootste hobby…

Bij mama thuis

Ella en ik brengen een groot deel van onze tijd samen door. Dat is een bewuste keuze: door als zelfstandig ondernemer te werken, kan ik mijn tijd zo indelen dat ik veel tijd met mijn dochter door kan brengen. Twee keer in de week gaat Ella een halve dag naar de gastouder en beide grootouders passen een paar uurtjes op. Verder genieten wij samen van alle avonturen die een dreumes kan beleven!

Bij mama thuis, mijn ‘online thuis’, vertel ik je over hoe ik dat doe: het moederschap combineren met een eigen onderneming. Maar ik vertel je veel meer dan alleen dat! Ik neem je ook mee in mijn dagelijkse beslommeringen. In mooie herinneringen die we maken, maar ook dilemma’s waarmee ik worstel. In plantaardige recepten die ik zelf bedenk, maar ook in kant-en-klare producten die ik ontdek. In mijn poging om duurzame keuzes te maken, maar ook in mijn verlangen naar gemak. Kortom, ik geef je een kijkje in mijn dagelijks leven. En ik weet zeker dat jij er een heleboel in zult herkennen! 

mama

Mama én ondernemer

Wat doe ik dan precies als ondernemer? Nou, ten eerste wil ik er voor jou zijn! Via mijn blog, Instagram, Facebook en Instagram hoop ik jou herkenning, tips en inspiratie te bieden. Daarnaast bak ik granola, mijn absolute ‘signature dish’. Omdat ik niet voor iedereen granola kan bakken en verzenden prijzig is, ben ik momenteel zelfs bezig met een granola e-book! Daarin zul je al mijn tips & tricks vinden om de allerlekkerste granola te bakken. Gewoon in je eigen huis!

Daarnaast werk ik hoofdzakelijk als tekstschrijver en online content creator. Dat doe ik onder de naam Schrijfmeisje! Iets gemakkelijker uit te spreken en te schrijven dan Giulia 😉 Ik schrijf onder andere teksten voor websites, nieuwsbrieven en flyers. Daarnaast beheer ik ook de social media accounts van enkele lokale bedrijven. Hartstikke leuk om te doen!

Ten slotte geef ik les in twee sportscholen. Wait, whut? Ja, wéér iets compleet anders! Ik ben van alle markten thuis 🙂 Tijdens mijn vroegere bijbaantje werd ik gevraagd om de opleiding tot Les Mills BodyBalance instructor te volgen en inmiddels geef ik al bijna 5 jaar les. Die 3 uurtjes per week pik ik meteen mee voor mijn eigen lichamelijke gezondheid!

Toekomst

Voor de toekomst heb ik talloze plannen. Maar zoals je vast wel herkent, heb ik meer ideeën dan tijd! Gelukkig ben ik nog jong, en door goed voor mezelf te zorgen hoop ik zoveel mogelijk van al die mooie dromen te mogen verwezenlijken. Hoe en wanneer, dat lees je vanzelf hier. Bij mama thuis!

mama

Geef een reactie